От: Какви жени - мъже харесвате?
По принцип брюнетки. Никога не са ми харесвали русите - даже са ми антипатични. Брюнетка с права коса, а може и чуплива но да не е прекалено къдрява. В секса да няма приказки от рода: "Боли ме глава", "Ама сега не искам", "Ама аз такива работи не правя"... Разбира се и да е вярна. Бившата ми беше готвачка, работеше в кухня и все нямаше време за нас двамата. Лятото бачкаше за по 3 месеца, като оставаше да спи по курортите, а зимата в къщи без работа. Не ми пречеше това че цяла зима аз я издържах, за мен е важно да е до мен. Най много се дразнех лятото че цели 3 месеца не я виждах. Е накрая след 7 години съвместно съжителство всеки по пътя си.
Някой споменаха за различен етнос и националност в по предните постове. За мен не е така. Щом се обичат двама - за любовта граници няма. Какво да кажа за мене си когато през 2010 г. за малко да се подхлъзна и да се оженя за монголка ? И всичко тръгна от едно случайно запознанство. Да признавам си - бях хлътнал по нея, човешко си е, не ме е срам да си го призная че бях залитнал по азиатка. Ама и тя си беше хубава момата. Исках да я взема тука, но тя не искала да къса с тамошните традиции, и тя и родителите и много държаха аз да остана да живея там. Бях толкова объркан че направо на косъм бях да се оженя и да остана там. Хубавото беше че нейната тангристка религия нямало да ме задължи да приема тангризма, до като при будистите е по строго. Бях готов и да остана там след като се оженя, но се отказах в последния момент защото се страхувах от неизвестността, и не само - свикнал съм на бохемски живот, а тия хора там водят затворен и изолиран начин на живот и не се събират както тука да купонясват.
Така че оказва влияние средата от която е момичето, външния вид си е външен, а пък и красотата е до време. За това се гледат качествата на жените. Един авер се ожени преди 5 години за малайзийка и остана да живее в Кула Лумпур столицата на Малайзия. Каза ми че тази жена го прави щастлив, а бившата му съпруга му тровеше нервите - българката. Живее заврян зет там, но се чувства щастлив. Не е важно на къде си тръгнал, а дали си щастлив по пътя.
Сега с каката която съм отгваря на това което искам - брюнетка с дълга коса, и изпълнява всичките ми желания - и сексуални, и социални и всичко, и нямам проблем с нея. Някой мрънкат че била по голяма от мен с 8 години, и нашата връзка била извратена. Е аз на такива казвам само едно нещо - да одят у клузета, и да се напъхат в тоалетната чиния и да дръпнат синджира за сифона
Каката не е ослепителна красота, но пък и не е грозна - нормална добре изглеждаща жена, дори не и дават годините, изглежда на по млада, не личи че е на 42. А Даласе ти питаше за професиите на жените - тази сега с която съм, и смятам да оставам за напред е магазинерка на дамско бельо. Няма сезонни работи по курорти, няма проблеми.
И пак ще повторя - външния вид, националност и етнос за мен не са от значение. След като двама души се харесват и си допадат и се разбират, то тогава няма никакъв проблем да се вземат. Стига всичко да е по взаимно съгласие. В Индия още се е запазила старата традиция родителите да избират мъжа на дъщерята без да я питат. Това не го одобрявам. Както всеки мъж е свободен да избира, така и всяка жена трябва да е свободна да избира мъжа си.
Когато бях в Бахрейн там пък е още по идиотско - жената се купува. Отиваш и я купуваш от бащата. Ама няма харесвам я - плащаш на бащата, и той ако те хареса ще ти я даде. Дъщерята там няма думата "ама този жених не го харесвам, ама аз харесвам друг". Няма такива работи там - бащата има думата, той избира на дъщеря си мъжа. Предполагам че и в другите арабски държави е така, но съм бил само в Бахрейн през 2007 г. и още веднъж 2008 г. Даже мъжа няма думата "ама харесвам дъщеря ти, ето имам парите плащам купувам я" - бащата ще ти я даде ако те одобри, той не гледа толкова парите колкото самия бъдещ зет каква стока е.
Радвайте се че тука не е така, и имаме възможност да избираме - както ние мъжете, така и жените. Всеки има право на избор, никой няма право да му забранява - даже и родител да е. Дано всеки намери това което мечтае. Пожелавам го от все сърце. Поздрави.