Blinky
Owner
Искам да видя дали правилно се ориентирам и аз след като май месец имаше Google Core Update. По мои лични наблюдения има няколко аспекта, които доста правят впечатление. Особено на международния пазар. Няма голям смисъл от безлични и некачествени линкове. Така де, не трябва да се набляга на тях. Ако искате добър оф сайт - определено правете микс, като гледате да преобладават качествените линкове. Google дава доста голяма сила и толеранс на добре оптимизирани (добре описани заглавия и описания) и популярни (брой гледания и реакции) видеа. И нещо друго ми направи интересно впечатление - доста по-голяма толеранс имат големите брандове, което не е тайна, но покрай тях изпулват малките, с добре написани и интересни текстове, изцяло разчитайки и на добрия използван език, не транслейт. Още нещо, доброто интерлинкване също ми направи впечатление.
Ще се радвам да споделите от вашата камбанария какво точно ви е направило впечатление след този Google Core Update. Предполагам повечето от вас си имат някакви свои работещи и изпитани във времето стратегии, но ще се радвам, дали този ъпдейт е попътен вятър за тях.