От: От: Какви сайтове имате и колко изкарвате от тях?
Имаш грешка на URL в подписа - antiimpotencepills.ifno.
Също така забелязах, че насочваш посетителите на адреси от вида "http://сайт.com/?tanev". Има вероятност конверсията да е по-голяма когато отвеждаш посетителите към твой сайт (направен от шаблон) на твой домейн, защото понякога посетителите е възможно да си запишат адреса без „?tanev“ и да си купят нещо по-късно, когато бисквитките (cookies) ги няма вече (напр. ползват друг компютър или са ги изтрили (преинсталация, специализиран 'security' софтуер и т.н.)).
За да спестиш от домейни е възможно да направиш като мен - на един домейн (herbalpills.us) да сложиш субдомейни (procalisx.herbalpills.us, hoodia.herbalpills.us). На домейна (herbalpills.us) може да има сайт, от който да могат да се купят всички продукти, а от субдомейните - един или няколко.
От сайта procalisx.herbalpills.us съм направил една продажба - ако клиента е доволен, когато му свършат хапчетата пак ще купи от същия сайт (ако е записал URL-а; ако не е - ще търси в google вероятно с ключова дума procalisx...). Ако бях направил продажбата, насочвайки клиента към procalisx.com/?моетoID, при второто купуване едва ли ще напише целия URL заедно с ?моетоID...