lqllqlq
Well-Known Member
От: Какви са ви мненията за Affiliateforme?
За теб може би никаква ако си собственик на сайтове. За мен като търговец има, защото не се занимавам, или поне не толкова активно колкото бих, да си търся сам афилиейти. Там са си, аз пускам кампания и те се включват. Това е, а и друга причина не се сещам. Другото е пак за тези със сайтовете - нормално хората искат статистики и тн., които аз не трябва да мисля как и с какво, а платформата им ги вади.
Каква е разликата между тази програма и директната работа със сайтове, които имат афилиейт програми. Тази програма дава възможност на търговци да работят с нея без да имат афилиейт програма ли? До колкото разбирам взимат комисионна. Та искам да попита след като съм се разбрал с тематични сайтове да работя с тяхните афилиейт програми и продукти, какъв ми е смисъла да работя с Affilieitforme.
За теб може би никаква ако си собственик на сайтове. За мен като търговец има, защото не се занимавам, или поне не толкова активно колкото бих, да си търся сам афилиейти. Там са си, аз пускам кампания и те се включват. Това е, а и друга причина не се сещам. Другото е пак за тези със сайтовете - нормално хората искат статистики и тн., които аз не трябва да мисля как и с какво, а платформата им ги вади.