Това са много цели. Стесни ги. Ще се разфокусираш и накрая може и да не стане. До 5-6 цели максимум. Даже 6 май са много. Ако ги постигнеш по-рано, слагаш и други, примерно 2 - постигаш тях и после следващи.New year resolution?
Про:
- да си взема изпита за AWS solutions architect
- сертификат за инвестиционен консултант
- $400,000 портфолио с ликвидни инвестиции
- няколко ASIC копачки за да е по-шарено
- бизнес с 3д принтери
- блог където да спамя за да не досаждам тук
- може би youtube канал ако намеря време
Лични:
- повече спорт
- повече разходки и пътувания
- да си взема изпита за пилот на малък самолет
Можете да ме държите отговорен в края на 2022г.
Това са много цели. Стесни ги. Ще се разфокусираш и накрая може и да не стане. До 5-6 цели максимум. Даже 6 май са много. Ако ги постигнеш по-рано, слагаш и други, примерно 2 - постигаш тях и после следващи.
И аз тия двете съм ги намислил. Самолетът обаче няма шанс да се случи, понеже имам други приоритети, така че знам че и изпитът няма да се случи.- блог където да спамя за да не досаждам тук
- да си взема изпита за пилот на малък самолет
Това не е никакъв проблем. А и винаги ще получиш фидбек.- блог където да спамя за да не досаждам тук
- може би youtube канал ако намеря време.
Англия е извън европейския съюз вечеЕдин колега разправяше, че си купува от Англия и излиза по евтино даже с доставката.
Да. С доставка, липса на шофьори, ще пристигне точно като детето стане в предучилищна.Англия е извън европейския съюз вече
Толкова добре ми прозвуча, че мисля да спомогна идеята с направата на няколко бъдещи потребителя на бебешки стоки. Това е моят приоритет за годината, заемам се веднага!Да започна да внасям на българския пазар качествени бебешки стоки, като пелени, храни, играчки, мокри кърпи, кремчета и др. на разумни цени. Всичко бебешко е безумно скъпо в България и това ме дразни изключително много, искам да се промени. Който има бебета ще разбере.
Пелени за най малките 0-1г. трябва да са под 10 лв за пакет а не както е сега по 15-20лв. Това е и възрастта в която се сменят над 8-10 на ден, което е над 100 лв разход на месец само за памперси.
Първата година- година и половина са най трудни за родителите, особено финансово, понеже жената си стои в къщи да гледа бебето и не работи. Чувам от много хора, че е трудно да се гледа бебе в България и за това не искат деца, което е тъжно. Ако мога да предложа по приемливи цени на родителите с бебета за да им е малко по добър живота, ще се радвам.
Ще пиша. То няма да е нещо грандиозно, да кажем малък физически магазин и един онлайн магазин с 50-60 артикула като за начало, ако @Noke не са го карали в затвора до тогава, може да удари едно рамоС две думи, добра инициатива. Пиши, ако започнеш да я осъществяваш
Браво, няма какво да му мислиш, заемай се !Толкова добре ми прозвуча, че мисля да спомогна идеята с направата на няколко бъдещи потребителя на бебешки стоки. Това е моят приоритет за годината, заемам се веднага!