Управата на форума ме помоли, и изрично предупреди, че информацията която давам трябва да бъде платена, а не публично споделена. Съжалявам, форумът не е мой.Е аз не се подигравам. Обеща данни публично и аз ги чакам .
Така е! И по-добре спрете да ми завиждате за високия клас знания!
От 1995г.И колко време сновеш изобщо в нета.. Това, което съм видял от теб, ми подсказва, че имаш не повече от 2г опит с интернет. Прав ли съм?
Естествено, във всяка област е нужна мотивация, а заедно с това чувството Ви за хумор е невероятно.Защо подценяваш аудиторията тук и постоянно показваш ултра ламерско поведение и така наречените "знания" присъщи на първолак.. Нарочно ли е?
Нали знаеш, че бебефона нищо, че комуникира безчино рядко има достъп до интернетОт 1995г.
Верно си е ама темата за ваксата отиде много на грубо, та викам по-лека заявка да ударим.Доста добре ви троли и то с минимални усилия.
То е ясно защо не иска да си показва безценните анализи публично. Вероятно се притеснява да не ги оспорим като глупости. И аз залагам на макс до 2 г. опит. Хората с опит не пишат по подобен начин да си придават важности, това се изживява първите 1 до 2 години, после се смиряваш, защото почваш да разбираш, че нищо не разбираш. Принципа на малкия кръг и големия кръг. Който е чел книжки знае
Толкова е жалко да виждам, че продължавате сляпо да вярвате на всичко, което е написано в книгите, а опит кога ще натрупате?
Дай анализа да видим или поне част от него, каквото и друго да кажеш си остава глупост, като по горната.
"Мъката не е създадена за чудовищата, а за хората. Но когато хората я чувстват прекалено дълго, се превръщат в чудовища."
Сега разбираш ли защо трудно се разбираме? Спри да ми завиждаш за знанията, уменията, и успехите, които имам!