Те Bear Grylls го махнаха от Discovery Иначе супер якото предаване беше да.
Ти го гледаш, но това са стари епизоди. Нови повече няма да има, или поне по Дискавъри.Сега го гледам същият хубавец - Ultimate Survival е предаването
Този изглежда добре, но не смея да го препоръчам. И аз не съм го гледал, само трейлъра ми направи добро впечатление.Хора някой да ми препоръча някакъв психотрилър, мистерия или ужас ? А още по добре ако е смесен жанра - трите горе изброени в едно. Благодаря Ви предварително.
Този изглежда добре, но не смея да го препоръчам. И аз не съм го гледал, само трейлъра ми направи добро впечатление.
Аз съм голям фен....даже си ги пускам преди лягане. Просто не ми влияят много много.It is not real. It is not real. It is not real.
Сега няма да мога да заспя. Пускаш ми ужасии по никое време!
Аз съм голям фен....даже си ги пускам преди лягане. Просто не ми влияят много много.
Даже нещо повече, връщам си страшните моменти, където ми е спрял дъха за момент. Малко извратено, но така ми вдига адреналина и си е готино чувство. Но последно време не е имало нещо читаво. Даже не си спомням какъв хубав жас гледах последно време. Върти ми се из главата:Щом не проверяваш под леглото преди заспиване, е оправдано гледането.