Пхахаха много фън, абе като цяло Румбата добре се защити, доколкото може в тая ситуация, отговори чат-пат на някои въпроси. Много хейт се излива, ама честно казано, чак пък толкова много не заслужава според мен. Що не подхванат Юли Тонкин и други подобни гурута дето са много по-напред и щавят хората от години и то да им кажат - давай ти си, можеш?
Истината е, че Румбата, ако го беше направил същия тоя канал със същата стратегия примерно в чужбина (EN пазар) щеше да пръсне кинтата, тука в БГ сме си много бедни и ни е малка тая ниша. Голяма част от хор
19ата са идиоти, не само тези дето са си взели неговия курс, но и много други, които чуват лесни пари, бърза печалба, без да си мръднеш пръста, всеки го може и айдеее юрууш. Просто не мислят, не знам защо, тоя ДШ вече навсякъде го рекламират и все по еднакъв начин. Лесна работа, с два клика имаш сайт и парите потичат. Не мога да разбера, не се ли замислят поне мъничко, откъде ще дойдат после посетители в сайта, що пък ще купуват от тях, колко време и усилия ще трябва да вкарат... Ми не, щото са си шарани верно, дали той ще им вземе парите или друг, все тая. Тъпото е наистина, че има хора, които са в лошо положение и един вид подобни курсове са им последна надежда.
И разбира се в БГ е пълно с разбирачи, всички караме яките коли, не бачкаме за под 10К на месец, носим скъпи часовници и разбираме от всичко, но не е баш тъй действително. За сметка на тва обичаме да коментираме - много, защото е по-лесно от да се хванеш на работа. Пари се изкарват от всичко, а 90% от тези платили си неговите или на друг курсовете няма да ги изкарат и не, не е в курсовете проблема...
Интересно ще е сега да видим другите кво ще направят и докога ще продължи тая патардия хаха. Друго си е да имаш БГ ютубъри и да гледаш сеир хаха.