Svet MSvet M official 54m · Канала Svet M е свален, не е нещо което не съм очаквал. Ще разбера до няколко дни каква е причината за това и ще ви държа в течение. Тогава и ще преценя дали да кача видеата тук или да направя нов канал. Както съм казвал: Днес съм тук, утре не. Ще се радвам ако съм успял да помогна на някого. Бъдете здрави.
Тва от тайните общества са го свалили за нарушаване на обет. При всевиждащото око няма скрито покрито.
Това е някаква група, където се листват известните измамници ли?Виж файлът 20998
Яко спам из коментарите на големи страници
То това видео е по скандално, от това за Румен. Тоя толкова години учи хората как да реагират в различни ситуации, а тука направо се осра, при най-малката провокация. Очаквах някакво виртуозно излизане от ситуацията, а той сам скочи в капана на Ваклинов. Ебати и некадърника.... А не може да не е знаел защо е дошъл тоя опитен трол там, как така не се е подготвил!? Пълен льохман....И другият убавец, Август нещо избуши. Ако не друго, повече кинти от Вистата е "заработил".
Просто твърде рязко навлезе модата на анти-фейк-гурувщината и фейк гурутата още не могат да се осъзнаят, камо ли да изработят ефективна защита...То това видео е по скандално, от това за Румен. Тоя толкова години учи хората как да реагират в различни ситуации, а тука направо се осра, при най-малката провокация. Очаквах някакво виртуозно излизане от ситуацията, а той сам скочи в капана на Ваклинов. Ебати и некадърника.... А не може да не е знаел защо е дошъл тоя опитен трол там, как така не се е подготвил!? Пълен льохман....
Абсолютно. И аз не очаквах такава реакция. Опита се да запази самообладание, през повечето време, ама видя накъде отиват нещата. Пълен льольо. Пионерът на льохманите.То това видео е по скандално, от това за Румен. Тоя толкова години учи хората как да реагират в различни ситуации, а тука направо се осра, при най-малката провокация. Очаквах някакво виртуозно излизане от ситуацията, а той сам скочи в капана на Ваклинов. Ебати и некадърника.... А не може да не е знаел защо е дошъл тоя опитен трол там, как така не се е подготвил!? Пълен льохман....
Интерент експлорър ли ползваш?
Защо ми задаваш тъпи въпроси?Интерент експлорър ли ползваш?
Кажи къде! 800 mb e.Някой може ли да качи изтритото видео на Румен?