Аз пък не съм му фен, понеже не ми допадат хора, които се дуят като пуяци, а насреща покритието, за което претендират, че имат като познания и умения е предимно въздух под налягане. Също и хора, чиито начин за прехрана е да се разчита на наивността на други. Почтеността и стойността на човека вървят ръка за ръка. За съжаление "почтеност" е отдавна забравено качество у мнозина.
Човек трябва да е способен и да приема критика, за да се развива по-бързо. Ако не е способен на това - толкова по-лошо за него (това, по отношение триенето на коментари за което се спомена).
Гледам някои от видеата му с цел забавление и то тези от тях, които се отнасят до пътуване и то ако няма какво друго да гледам/правя.
По отношение на семейството, като семеен човек мога да кажа - семейството е отборна игра, за да създадете стабилно и хубаво семейство, трябва да играете в екип, като и двете страни да са склонни на компромиси и правят всичко за другия. Не съществуват понятия като женска и мъжка работа.
Съпругата ми работи и се развива, аз също, никой не брои на другия колко пари изкарва - парите влизащи в семейството са семейни. Детето ни не страда от липса на внимание, не бива захвърляно на баби и дядовци, а си го гледаме ние. Нито ни тежи, нито се оплакваме, супер е!
Всяка година си правим хубави почивки, самоорганизирани екскурзии, винаги с детето, съобразявайки местата така, че да са интересни за всички.
Затова има човек семейство - да бъде с него, да споделя миговете от живота си и накрая да си спомня с топлина в сърцето какво е имал и какво остава след него.
Да се върна на темата за Руменовата жена. Има хора, които са научени или им е по-удобно - мъжа да носи, жената да стои у дома. Има и мъже, които търсят такива жени. Въпроса е да се намерят правилните хора така, че да си паснат. От там насетне - не е работа на останалите, кой как е избрал да си подреди живота.