Може като Зуека да е решил да се мести в чужбина.
Не бях гледал видеото за къщата му (сега започнах), но ми направи впечатление как се отнася към имоти с по-скромна визия - "на ТОВА ли" (за големите кучета и малката къща в процес на ремонт).
Като цяло не го харесвам този човек. Не съм му гледал видеата и какво точно прави, до колкото съм чувал - някакви негови приумици и съвети за лесно забогатяване. И ако е така, не виждам какво би покрило презрението му към околните. Най-малкото това говори за лошо възпитание и ниска, дребна душа.
А и да се държиш наперен като пуяк не значи, че ще се превърнеш в паун или лебед един ден.
Разправя как не можело нищо да направиш с 20 000лв, къщата е докарана на 3/4 след 500 000лв инвестиция. Ами...винаги може да си направи по-скромна по вид къща, която да е пак красива, удобна и точно пасваща на нуждите на едно семейство. И аз достроявах къща (запазих 3 стени от стара, тъй като бе автентичен каменен зид от 34та година), но не ми излезе 500 000лв, защото не съм имал за цел да я правя за да парадирам с визията й в Ютуб.
Другото - сив, черен интериор/екстериор + дърво където може изглежда мрачно, потискащо и нищо общо със семейна и детска приятна атмосфера. По-скоро бърлога на инфлуенсър единак.
Ето как изглежда детската стая в Руменовата къща:
Вярно, доста негативно ми е изказването, но...против съм фалша, изхвърлянето, надменността. Хората трябва да се учат на уважение и зачитане на останалите, взаимопомощ, добруване.
За съседите му, че са прасета, явно са такива. Колко мозък трябва да има човек за да си изхвърля боклуците в гората, че и още по-зле - пред къщата?!?