И за това малко или много се дразня когато се организира нещо в IT бранша или около него и форума по никакъв начин не вземе участие - я с представяне на събитието, я с помагането му и т.н. С две думи тези, които пренебрегват мястото тук като такова или не знаят за него (което е страно за някой занимаващ се с интенрет маркетинг от БГ) или не мислят, че си заслужава.
Ако се задържиш тук и четеш и се развиваш, скоро ще минеш от даващите съвети. Виджал съм го това и е част от форума, като дуртите тролове, като мен.Засега най-вече се уча от форума, но се надявам, че ще мога да и помагам
Ти за 3 минути си смени 3 мнения бе лопата.Форума е наистина полезен , всеки ден се обменя информация полезна за уебмастърите , както и се извършват изгодни сделки. Това също доста ме мотивира.
Ето за това те наричам тъп спамер. И това мое мнение съм сигурен, че няма да се промени. Аз мотивация нямам, влизам когато ми трябва, а ми интересно AlanFort това да спами ли го мотивира ? (Всъщност да се изразя точно, да пише безсмислени мнения.)Ти за 3 минути си смени 3 мнения бе лопата.