Blinky
Owner
Спор няма в това, че сайта е с потенциал, за това и взех участие в темата, защото вярвам, че може да прави пари. Казвам ти каква реално е действителността на рекламния пазар и то на директна CPM реклама предимно.Blinky - прав си, но това е едната гледна точка. Има и други начини за реклама, но и другото е вярно: за да се печели е нужна работа и креативност. А не да стоиш на едно място и да чакаш наготово. Сайта има голям потенциал и лесно може да се завъртят парите.
Blinky - колкото до примера ти, че форума няма реклама, тук грешката е ваша. Не си ползвате целия ресурс, с който разполагате, не знаете какво да направите.
BurnX - Цената на онзи сайт, дето питаше се покачи доста по-високо. Минималната цена за която ще го продам е 5 000 лв. А допълнително предния месец сключих договор с рекламодател за годишна реклама в сайта, в процес на преговори съм с още няколко рекламодателя, така, че продавам сайта с готови, осигурени приходи. Но недей се заяжда и спами темата на момичето!
ММ, бате, където сме могли сме налазили медия шоповете, дори имахме планове да работим с някои големи медийни групи, защото някои просто преливат от такава реклама, но гредата е голяма и стабилна. В момента имам наши проекти, както и тук таме бартри и някоя друга реклама чат пат от време на време изпада. Това. То си личи по банерите, които се въртяха. Драсни ми скайп или лично да ми кажеш, ако имаш други наблюдения, но повярвай ми, нещата не опират само до потенциал и креативност. А както знаеш, не можем да имаме бг трафика на днес.бг, вести.бг и подобн медийни сайтове, заради спецификата на аудиторията ни. Просто е тясно специализиран.