Desisslava Dimitrova
Active Member
Искате да направите подарък на жена за рожден ден, годишнина, сватба и т.н.
Как избирате подарък, съобразен с повода?
Как избирате подарък, съобразен с повода?
Сега вече ще знам как да те ухажвамНяма жена, която да не обича цветя и парфюми. Ако има такава, то определено е сбъркана в главата. Живите саксийни цветя са ми любим подарък, защото не всеки може да уцели парфюмния нюанс, който харесвам. Цветно-цитрусовата категория харесвам, ако някой се интересува.
Сега вече ще знам как да те ухажвам
Страхотно изживяване е да се размина с някоя, която вони на тежък парфюм, а още по яко е ако е смесено с потни миризми.Няма жена, която да не обича цветя и парфюми. Ако има такава, то определено е сбъркана в главата. Живите саксийни цветя са ми любим подарък, защото не всеки може да уцели парфюмния нюанс, който харесвам. Цветно-цитрусовата категория харесвам, ако някой се интересува.
ти в какви асансьори се тръкаш из ората...Страхотно изживяване е да се размина с някоя, която вони на тежък парфюм, а още по яко е ако е смесено с потни миризми.
Най-много някакъв лек парфюм тип дезодорант. А като цяло не обичам козметика. Дори използвам правен сапун. Дори за бръснене не използвам пяна или паста.ти в какви асансьори се тръкаш из ората...
И аз мразя, когато някой ми вони на комбинация от пот и чесън. Това какво общо има с казаното от мен?Страхотно изживяване е да се размина с някоя, която вони на тежък парфюм, а още по яко е ако е смесено с потни миризми.
Като внимаваш, че си пуснал тема заа професионален копирайтинг или тази тема не се брои?Най-много някакъв лек парфюм тип дезодорант. А като цяло не обичам козметика. Дори използвам правен сапун. Дори за бръснене не използвам пяна или паста.
Естествено, че не се брои. Не си ли забелязал, че вечер си пиша като форумец на ангро. Като ударя 1-2 бири Копирайта на този етап е умряла работа.Като внимаваш, че си пуснал тема заа професионален копирайтинг или тази тема не се брои?
Май нямаИ аз мразя, когато някой ми вони на комбинация от пот и чесън. Това какво общо има с казаното от мен?
Да си дойдем на думата.Добре... хмм
Зависи от повода, зависи от жената...