coolice
Owner
Стандартното е е че слейд има една седмица да завърши проекта или да върне парите иначе перманентен бан... или поне да влезе да се разбере за нови дати и срокове...
ама и двамата са за бой това е втората причина да пусна тази тема щото за 50 лева криза не криза не може да очакваш нещо повече от някой начинаещ да ти инсталира и евентуално понастрои урдпреса..... или някой да се учи как се прави сайт и му трябва рейтинг Ужас какво ме занимавате хора....
А аз цяла сутрин се занимавам с крашештата база на форума (демек по важни задачи имам)
ама и двамата са за бой това е втората причина да пусна тази тема щото за 50 лева криза не криза не може да очакваш нещо повече от някой начинаещ да ти инсталира и евентуално понастрои урдпреса..... или някой да се учи как се прави сайт и му трябва рейтинг Ужас какво ме занимавате хора....
А аз цяла сутрин се занимавам с крашештата база на форума (демек по важни задачи имам)
Скрито..... has reported a post.
Reason:Post: Услуга/и за 50лв.Този потребител ме измами, разбрахме се за сайт какво искам , как го искам, потребителят се съгласи. Като започна да работи започна да недоволства че не си заслужавало за тази пари и т,н. , а в крайна сметка аз казах какво искам , той се съгласи и си стиснахме ръцете(виртуално) . Качи ми някакво подобие на сайт на домейна който бях купила и се разбрахме като му преведа парите да го довърши и да ми покаже как се работи с едмин панела. Като пратих парите той се покри постоянно го търся, но не отговаря вече две седмици. Дори не ми даде паролата за админ панела. Трябваше с мои компетентни по ИТ технологиите приятели да ровят в кода на Cpanela за да ми разберат паролата за админ панела. Като влязах в него "ШОК И УЖАС" САЙТА няма 1/10 от това за което се бяхме уговорили, а това което го има е неизползваемо. Настоявам да вземете мерки за това погтребителите които тепърва ще са излъгани от него да не изгорят. Моля да ме усведомите какво става по този случай!
Благодаря предварително? Лек и спорен ден!
Forum: Архив
Assigned Moderators: N/A
Posted by: SLADE
Original Content:Здравейте. Предлагам изработка на сайт по Ваше желание - новинарски, игра(тип гора), игрален или нещо подобно(без голями проекти) - все пак е за 50лв.
Без да се прекалява, винаги може да ми пишете какво искате и аз ще Ви отговоря дали ме устройва. Криза е, работя максимално евтино.
За контакти с мен, тук на LS или скайп: triplesto
Поздрави!
Последно редактирано от модератор: