Ах!Тази тема за 50-те левааа! Гледах я и си мислех - или юзърът е много закъсал и са му нужни точно тези 50лв или иска набързо да излъже някой. И в двата случая не ми е минавло през акъла, че за тази цена може да се направи нещо качествено - или програмистът е кръгъл идиот и качеството съответства на цената (ниско) или му се изкарват бързи и лесни пари за нищо работа (пак с ниско качество). Вината на програмиста е, че не е казал, че за тази цена има само началната уговорка и да си качва цената с всяко ново изискване. Вината е и на купувача, защото тя не се е съобразила, че за тези пари не може да иска работа като за $1500.
На мен са ми искали $470 за това от компания да ми прехвърлят инфото от един хостинг на друг - без нищо друго - просто сваления бекъп да се качи и, в случай на нужда, да се намести някой таг (ест - гледях мн тъпо като го разбрах - хаха). За 50лв е смешно да се иска или очаква повече от най-прост сайт или модулче...
На мен са ми искали $470 за това от компания да ми прехвърлят инфото от един хостинг на друг - без нищо друго - просто сваления бекъп да се качи и, в случай на нужда, да се намести някой таг (ест - гледях мн тъпо като го разбрах - хаха). За 50лв е смешно да се иска или очаква повече от най-прост сайт или модулче...