От: Какво да правим в този случай...
Не си прав, колега! Хора сме! Всички правим грешки!
3 страници спор за 2 полета, които се сменят за няма и 1мин. Защо?
Да, извинявам се отново, че не съм дал името и паролата! Хайде сега, BANN-ете ме!
Но пак казвам, това не значи, че не съм предоставил продукта. Дал съм LINK, както виждате, оплакващата се от мен го е качила.
Всичко съм описал в предишните ми мнения и сега го виждате, че е така! Измамник ли съм?
Също и пред всички искам да каже какво не работи за да го оправя, защото както виждате и за това се оплаква! Какво не работи, кажи ми?
Или сега ще си намериш друга причина да ме изкараш некоректен? Дано повече не попадам на такива хора като теб, наистина неоценяващи труда!!!
Поздрави!
Unwise, това, което съм успял да покажа и кажа съм го направил. Тя е сменила данните за админ панела.
Не ми е проблем, както преди описах какво представлява сайта, сега да опиша какво представлява и админ панела.
Нищо кой знае какво, няма дори дизайн, но няма дизайн, защото не смятам, че трябва да го правя с дизайн за тези пари - важното е, че има и той работи.
Админ панела има редактиране на обява, изтриване на обява и бутон "Одобри", ако не се лъжа, който одобрява обявите пуснати от тази страница:
http://svetsko.net/sendnews.php?menu=true&id=4