Какво и е интересното на т.4 ?
Как постигнах това нещо .. нищо повече от събмит,беклинкове и on-page seo не съм правил по сайта.
50 човека,но ако сайта ти е бил за покер,те са потенциални "клиенти" в уеб сайта ти.Един вид можеш да вземеш пари от тяхИ аз имах по едно време сайт на първо място в имиджес .бг за "poker" ама като ми влизат по 50 човека на ден, бахти и реализацията дето може да се направи...
50 човека,но ако сайта ти е бил за покер,те са потенциални "клиенти" в уеб сайта ти.Един вид можеш да вземеш пари от тях
Не забравяйте, че персонализираното търсене работи не само за основния индекс, а и за картинките.
Аз като погледнах, нито един от връзките ти в подписа не сочат към дори подобен сайт в търсенията при картинки за тази ключова дума.
http://www.digitaltrends.com/wp-content/uploads/2010/05/adobe-logo.jpg - забрани директ достъпа до .jpg и ако пробват да ги редиректва към индекса ти, аз така съм направил с един wp за дрехи със снимки. все ще ти кажат тук как става номера, въпреки че не мисля, че има много файда, най-много 2-3 посещения на месец да имаш