dertre
Well-Known Member
Някаде в нета бях гледал сайт в който хората снимаха работното си място и после качваха снимки. Хайде и ние да си видим работните места . Започвам първи
Виж файлът 778
Виж файлът 778
А на тебе като ти гледам темите освен да се заяждаш в 60% от тях друго не правиш . А сега покажи една тема в която да съм говорил глупости ако може .....Лош начин да се изфука някой.
Много простотии наговори в темите, но сега ги и показа.
Че тия 45 килограмови девойки ще бият на кокали , друго си е човек да има за какво да се хване .
Ам щом мислите че се фукам браво на вас ...... Всъщност като се замисля да фукам се защото съм постигнал всичко сам и не съм разчитал на мама или тати . Та да се пофукаме малко в темата ама ако сме го постигнали сами а не с мама и тати на помощ .
А на тебе като ти гледам темите освен да се заяждаш в 60% от тях друго не правиш . А сега покажи една тема в която да съм говорил глупости ако може .....
Не обичам да се ровя в стари теми, а и ти не си заслужаваш усилието. Разчитай от сега нататък глупостите ти да лъсват не на 60, а на 100 процента.А на тебе като ти гледам темите освен да се заяждаш в 60% от тях друго не правиш . А сега покажи една тема в която да съм говорил глупости ако може .....
Абе мани ти, 45 кг си е класика. До 55 макс. Повече си става вече гнусна история ....