Какво е вашето работно място ?

От: Re: От: Какво е вашето работно място ?

Абе мани ти, 45 кг си е класика. До 55 макс. Повече си става вече гнусна история ....
Като прочетох подобни изявления тука се стреснАх - ми че то тукашните юзърки може да се засегнат и да ви наблъскат минуси репутация като стой та гледай :(

Като прочетох подобни изявления тука се стреснАх - ми че то тукашните юзърки може да се засегнат и да ви наблъскат минуси репутация като стой та гледай :(

абе след тоя ти пост да ти кажа честно първо на теб щи наблъскат минусите :) ти направо им отряза главите

Re: От: Re: От: Какво е вашето работно място ?

Ми ... шанс. Ще поплачем малко и ще мине :) Това би било проява на изключително лош вкус, всеки си има право на лични предпочитания. Някой харесват кльощави, някой дебели, някой пък харесват мъже ....

Еми айде като ще се фукаме - ей го мойто:

DSCN0016.jpg

На 25 съм и напълно сам съм го изпил това.
Като бях на 7 изглеждаше пак така, само дето монитора беше CRT и нямаше бира :)

От: Какво е вашето работно място ?

Като почнете с тея срокове... на 20 на квартира... на 30 с апартамент. Аз така на 25 се заричах никога да не се женя, да живея на кватира и да си гледам кефа. Сега обаче съм с две деца в голям апартамент и освен за работа за друго нямам време, а съм само на 32:) Та искам да кажа, че няма нужда от срокове, а само трябва да се озъртате за птичета по раменете и да си бачкате , каквото сте си наумили.

Авторе на темата: Няколко пъти изтъкна, че преди десет години било по яко. Аз пък мога да ти разправям, колко беше яко през 88-ма, като чаках зимата с книжка за Бейсик в ръчичка пред новосъздадения компютърен клуб с Правец 8М да си джиткам на една игра със звездички дето минаваш между други звездички:)

Дано някой друг си спомня това време...

92 година бях в "бялата къща" в Пловдив (всички я знаят от Пловдив) и там се запознах с Правец 16 ... 93 година имах достъп до "компютрите" на математическата гимназия в Пловдив и за първи път се сблъсках с "компютри в мрежа" (цъкахме яко Doom 3 в мрежа през 94) . Та може да се каже че и аз съм имал досег с "old school" компютрите които бяха едно цяло (монитор и компютър).

Еми айде като ще се фукаме - ей го мойто:

Виж файлът 788

На 25 съм и напълно сам съм го изпил това.
Като бях на 7 изглеждаше пак така, само дето монитора беше CRT и нямаше бира :)

Поздрави за първия който отговори по темата :) . Много спретнато и подредено работно място . Не знам защо но аз обичам да ми е "разхвърляно" въпреки ,че всеки ми казва като влезне и ми види "кочинката" че не мога да намеря нищо в нея , аз винаги знам къде какво ми се намира . Много мразя когато приятелката разчисти и после не помни кое къде ми е сложено и пада едно търсене докато не стане пак мойта си "кочинка" .

Последно редактирано:
Re: От: Какво е вашето работно място ?

Аз си го спомням много добре. Бейсик го сънувах направо. Нямах търпение да стане четвъртък - тогава от училище ни водеха в ПУЦ (май така му викаха) на гара Подуяне. Там имаше зала, обзаведена със супер модерните Правец 8. А учителката имаше 16 битов компютър с истинска мишка :)

От: От: Какво е вашето работно място ?

Та искам да кажа, че няма нужда от срокове, а само трябва да се озъртате за птичета по раменете и да си бачкате , каквото сте си наумили.

Това за птичето е много вярно, живота не винаги е справедлив колкото и да бачкаш не се ли възползваш от определени шансове и изпуснеш ли момента трудно ще успееш в живота колкото и да си трудолюбив.

Така че работете но и си отваряйте очите на шестнайсет да не си останете само с работата.

От: От: Какво е вашето работно място ?

Спомням си през 89-та как ни учеха в МГ-то на Лого (език за програмиране). Един от съучениците ми извади мишка и учителката му се скара: "Я не се прави на тежкар и скрий тази мишка". Далеч преди това време си спомням как се редяхме в клубове, за да заплатим няколко минути игра на каратеката. Беше класика тогава.

Много спретнато и подредено работно място . Не знам защо но аз обичам да ми е "разхвърляно" въпреки ,че всеки ми казва като влезне и ми види "кочинката" че не мога да намеря нищо в нея , аз винаги знам къде какво ми се намира . Много мразя когато приятелката разчисти и после не помни кое къде ми е сложено и пада едно търсене докато не стане пак мойта си "кочинка" .

А кочината е задължителна, ама около компа не пущам никой и нищо :) Даже с мойта през скайп си говорим като съм на компа :)

При мен трябва да е чисто иначе никаква работа не мога да свърша.

10072010102.jpg

Много се чудя на тези, които ббуквално са се зарина от компютри и се чудя как я вършат работата си. Но всеки си има стил. Аз лично се кефя на чистото и подредено, и всичко да ми е под ръка, за да мога да реагирам бързо във всеки един момент. Този старовремският компютър го пускам само като ми е студено...хахаха. :)

При мен трябва да е чисто иначе никаква работа не мога да свърша.

Виж файлът 789

Много се чудя на тези, които ббуквално са се зарина от компютри и се чудя как я вършат работата си. Но всеки си има стил. Аз лично се кефя на чистото и подредено, и всичко да ми е под ръка, за да мога да реагирам бързо във всеки един момент. Този старовремският компютър го пускам само като ми е студено...хахаха. :)

ако снимам моя компютър в момента ще се уплашите... всъщност когато и да снимам ще се уплашите...
пари клщчове дъвки списания дискове телефони лкистове надраскано купищястотинки батерии инструменти абе немога да опиша
имам навика като се прибера и седна на компа си вадя всичко от джобовете и хвърлям на бюрото ... а като пушех обичах да ям манадарини с килограмите и да пуша имапе два пълни пепелника и около тон кори от мандатини - ламята сутрин чисти и вечер пак става така :)

Само слабите се стремят към реда ... Силните владеят хаоса!

Истината е ,че когато някой ми подреди кочината не мога да намеря нищо . Когато всичко е разхвърляно дори в полусъзнание съм казвал кое къде се намира .

да не сме рода ва?

Горе