Affiliate Marketing, Affiliate Programs, Online Marketing
Stasi1812 каза:
Как се започва и откаде се прави 1вия саит ?
Здрасти и добре дошъл във форума за
Affiliate Marketing, Affiliate Programs, Online Marketing....Радвам се, че си с нас и ти пожелавам приятен престой тук с инфото на форума, събирано от членовете му.
По въпроса ти направо: Еми започва се с четене, изчитане на няколко теми ще ти отвори кръгозора още повече, ще придобиеш представа какво искаш и как да стане, малки спънки по пътя (като едитване на Title,content,links), ще ти подскажат че ставаш все по-опитен в тази област. Стигайки до по-детайлни проблеми (като: колко ключови думи да сложа в контента, как искам да ми се казава линка към тази страница), пък ще ти подскаже че си минал още едно ниво нагоре.
Мисълта ми е - четеш и практикуваш докато не стигнеш до преблем, за който пак ще трябва да чете. Но готиното тук е че има много хора готови да помагат, включително и аз.
А сайт как да се здобиеш?! :roll: Еми тук вече си зависи от четаното до момента. За какво ще е, колко ще е голям, как ще се промолтва, какъв трафик му трябва....и т.н. Но сайт може да имаш и от афилиейт програмите, които ние препоръчваме на:
Проверени Афилиейт Програми - Trusted Affiliate Programs
Успехи и приятно. :wink: