Даа... Това е част от играта...Колега, а може ли продуктите да се промотират във Фейсбук страница?
Наистина пише така, но виждам такива рекшами и аз самия използвам. Досега не съм чул да има невалидни комисионни. Можеш да пускаш постове в големи фб групи или ако имаш развита страница.Прочетох в правилата на еMag, че не е позволено да се рекламира във Фейсбук, но явно не съм разбрал добре, затова попитах.
Пиши им човече, няма начин да не ти отговорят. Изглеждат читави на пръв поглед.Блгаодаря за отговора. Някой от вас работил ли е с https://topofertite.com
МОже ли да изкаже впечатления - плащат ли на време и т.н.?
Вече съм писал за впечатленията си от Profitshare, мисля дори и в тази тема. Общо взето:
1. Имат едни от най-добрите български рекламодатели (emag, alleop - бившият Sapirshop, pcstore, Fashion days и мн. други).
2. Плащат редовно.
3. Можете да работите с афилиейт програмата и като физическо лице, т.е. не е необходима фирма.
4. Ако мислите да използвате продуктови фийдове - забравете, защото не им работят.
5. Има добър интерфейс за отчети и добри афилиейт инструменти.
Ето и афилиейт линк към Profitshare.bg
Правил ли си експеримент да поръчаш от някой друг рекламодател , за да видиш дали винаги комисионната е на лице? Имам някакви начислени комисионни в profitshare.bg , но преди седмица си поръчах от един от рекламодателите лично за мен. За момента нямам нито комисионна ,нито още не потвърдена комисионна за тая поръчка . А не само е в мен а и е платена. Попринцип скока при тоя рекламодател е 15 дена, ще видим след седмица дали ще има проблем.
Привет, няма нужда да се чудите ако не ви платят комисионна, задължително пишете на съпорт на profitshare, доста пъти биват игнорирани поръчките заради голяма комисионна, обаче ако е някаква 1/2 до 5 лв ще бъде одобрена.
Поздрави,
Станимир
Ами не съм правил експерименти с други рекламодатели, защото рекламирам продуктите на тези, които вече цитирах. Също съм си поръчвал на приятели продукти чрез мой афф линк и не съм имал проблеми. Не защитавам афф мрежата на profitshare, даже имат много недостатъци (нямат фийдове на по-известните рекламодатели, емаг се гъбарка с ниски % на мобилните телефони и т.н.) ама то много алтернативи няма в БГ с конкурентни рекламодатели.Правил ли си експеримент да поръчаш от някой друг рекламодател , за да видиш дали винаги комисионната е на лице? Имам някакви начислени комисионни в profitshare.bg , но преди седмица си поръчах от един от рекламодателите лично за мен. За момента нямам нито комисионна ,нито още не потвърдена комисионна за тая поръчка . А не само е в мен а и е платена. Попринцип скока при тоя рекламодател е 15 дена, ще видим след седмица дали ще има проблем.