Аре стегнете се малко. Срамота е във форум за предприемачи да има носталгия по соца. Сега ако живеехме така както преди 89-та вместо да изкарваме пари и да се чудим какви коли да си купуваме и какви пичета да ебем всяка вечер, щяхме да ходим в казарма 2 години, което е адски безмислено и вместо в Интернет, щяхме да работим в някой държавен фалирал и изгнил комунистически завод за 100 лв на месец.
Като видях снимката, то се сетих за тази известна приказка:"Ех, какви превозни средства осигуряваха голямата и малката Партия за природонаселението. Като натиснеш газта и вселената е тясна."
Не е точно така, а така:Имаше един лозунг: "През социализма ни казваха, че ще живеем добре. Сега ни казват, колко добре сме живяли през на социализма."
Има една приказка: "През социализма ни казваха, че ще живеем добре. Сега ни казват, колко зле сме живяли през на социализма."
Като се замислиш сега не е по-различно. Вместо бащицата обаче мозъците на децата са промити с разни анимационни герои, като спайдърмен и прочее. Само като видя някакво малко момченце да се е вживяло и да се мисли за човека пуяк, а тъпата му майка да го поощрява, ми се обръща нещо отвътре.
Говоря за 3-4 годишно дете, ако тогава си можел да четеш - браво :lol:Аз като бях малък бях много запален по ... Кръстникът не знам си колко я прочитах тази книга, доста предприемачски/бизнес неща има измежду редовете
Говоря за 3-4 годишно дете, ако тогава си можел да четеш - браво :lol:
Степента на промиване на мозъка на децата - това е връзката.Аз връзката между Сталин и Спайдърмен не я виждам. Отделно между стихотворение, което се е учило в училище и анимационен филм, пак не виждам връзка.