Ти си по-добър понеже си бил и в двата лагера. Ние праволинейните аматьори бледнеем пред теб.Anecdotal аргументите всеки ги може.
Явно не мое да фанеш иронията. Ти му обясняваш, че за приказки против режима те съдят, то ти вика снимал си квото си иска, това е реалността. Добре, прав си, така е, чакаме да падне режима в Северна Корея и корейския Джони да извади архива, та да видим гроздобера как е минавал с песен на уста и какъв рай е било.Гроздобер - рекламна фотография за ДСО “Булгарплод”, 70-те години на ХХ век
Ама това за случайноста е твоя фантазия, как да ти го дообясня? Журналист е, работата му е да е по събития и да е там. Споделя кадри от АРХИВА си, т.е. това, което е видял, това е снимал, какво е публикувал и дали въобще е публикувал в цензурираните медии е друг въпрос.
Дай да продължим теорията за режисираните снимки, че съвсем се обърка.
Тая снимка е от лостбългария, другите режисирани снимки разгледа ли ги?
Ма лъжа е как, свобода е било тогава на всеки ъгъл чуваш AC/DC, задължителните бригади всъщност са доброволни, лагера Белене е бил пансион, а в неделя всички вкупом на литургия, църквата е процъфтявала и вярата е била силна.И тука малко градски легенди са това. Дядо ми е замесен в опита за преврат на Иван Тодоров - Горуня и ген. Цвятко Анев срещу Тодор Живков. А аз и баща ми сме кръщелници на ген. Анев. Тамалко е субективно това с приказките, дългите коси, музиката или ходенето на църква и последващия "терор"...
Топ е било образованието да, затова са махали образователния ценз за другарете началници. Пък вожда на режима е най-образования сред населението. Храната и тя топ, особено салама кучешка радост (що ли са му викале така нз), ей каква радост беше ама само ако "пуснат". Индустрията и икономиката ги видяхме.В сравнение със СЕГА е било супер.
Не ми слагай думи в устата.
Храна (минус банани), индустрия, армия, култура, образование, медицина - в световния топ по доста положителни показатели.
Пък сега ядеш ГМО и канцерогенна продукция от братска Полша, понеже ЕУ-то прецака родното земеделие.
Мъчиш се да се изравниш с Ремайндера ли? Защото не виждам друга причина за глупостите дето пишеш.Ма лъжа е как, свобода е било тогава на всеки ъгъл чуваш AC/DC, задължителните бригади всъщност са доброволни, лагера Белене е бил пансион, а в неделя всички вкупом на литургия, църквата е процъфтявала и вярата е била силна.
Топ е било образованието да, затова са махали образователния ценз за другарете началници. Пък вожда на режима е най-образования сред населението. Храната и тя топ, особено салама кучешка радост (що ли са му викале така нз), ей каква радост беше ама само ако "пуснат". Индустрията и икономиката ги видяхме.
9 страници = 0 аргумента. Вие сте таланти, евалата. Таланти за някой циркМъчиш се да се изравниш с Ремайндера ли? Защото не виждам друга причина за глупостите дето пишеш.
Реалността не се нуждае от аргументи.9 страници = 0 аргумента. Вие сте таланти, евалата. Таланти за някой цирк
Ти живял ли си по това време, щом не си нищо не знаеш, трябва да питаме някой да каже каква е реалността?! Дядо ми разправяше, че е имало много развита индустрия и са ходили всяка година на почивка на Бяло море, а населението е било щастливо и е живяло добре, щото е имало салам за всички.Снимка на занаятчия произвел 5 файтона за 15 години, един град с електричество или железница София-Варна за царския кеф се представят като върховно постижение на индустриализацията в България преди 9ти.
Салам едва ли е са виждали 99% от населението преди 44-та. Средно са били п 7-9 човека в една стая. Качамак, просеник, боб, коприва, брашнена каша основни храни на българите през великата индустриализация на царска България. Една газена лампа за цялата къща...Ти живял ли си по това време, щом не си нищо не знаеш, трябва да питаме някой да каже каква е реалността?! Дядо ми разправяше, че е имало много развита индустрия и са ходили всяка година на почивка на Бяло море, а населението е било щастливо и е живяло добре, щото е имало салам за всички.
От къде знаеш, като не си живял тогава? Дядо друго ми е разправял, той е прав, щото е бил там и е видял.Салам едва ли е са виждали 99% от населението преди 44-та. Средно са били п 7-9 човека в една стая. Качамак, просеник, боб, коприва, брашнена каша основни храни на българите през великата индустриализация на царска България. Една газена лампа за цялата къща...
Българите са "ходили" на Бяло море защото сме били окопатори в Гърция като съюзници на Германия.
Другото му име беше "РоКоКо" (рога, кости, копита). Допускам, че днешните са много по-добри, защото към въпросните съставки, бяха добавени ГМО соя и всички достижения на химическата индустрия - чуждестранната, не нашата. Ние вече такава нямаме.салама кучешка радост (що ли са му викале така нз)
Е аз пък съм живял тогава дето уж тормозели хората за музика и църквите и такова нещо не съм видял значи всичко е ток за соцаОт къде знаеш, като не си живял тогава? Дядо друго ми е разправял, той е прав, щото е бил там и е видял.
Цялата ви работа е такава.Реалността не се нуждае от аргументи.
Цялата ви работа е такава.
Явно не мое да фанеш иронията. Ти му обясняваш, че за приказки против режима те съдят, то ти вика снимал си квото си иска, това е реалността. Добре, прав си, така е, чакаме да падне режима в Северна Корея и корейския Джони да извади архива, та да видим гроздобера как е минавал с песен на уста и какъв рай е било.
До тогава можем да търсим седемте разлики. Ето една не-рекламна снимка, млади баби гледащи в хоризонта с усмивка на уста берат ябълки за да преизпълнят петилетката, другаре взимайте пример.
Виж файлът 26830
Приказки за лека нощ са ти разправяли.Ти живял ли си по това време, щом не си нищо не знаеш, трябва да питаме някой да каже каква е реалността?! Дядо ми разправяше, че е имало много развита индустрия и са ходили всяка година на почивка на Бяло море, а населението е било щастливо и е живяло добре, щото е имало салам за всички.
Некво прекъсване във връзката м/у поколенията има у вашия род очевидно.От къде знаеш, като не си живял тогава? Дядо друго ми е разправял, той е прав, щото е бил там и е видял.
Не, получили са капачки за буркани, а може и да не са получили.Новоизбраният патриарх Максим излиза от храм паметника “Александър Невски”, София 4 юли 1971 г.
На сутрина на следващия ден всички тези хора вероятно са получили повиквателни за Белене..
Не, виждаме реплики на FIAT 124, Ford Falcon и неколко капиталистически Мерцедеса. Виждаме, че хората си пресичат където им падне, на пук на реда и дисциплината.Разбрах те, това са две преоблечени партийни секретарки, а ябълките са изкуствени, внос от братски Китай.
Тука виждаме макети на автомобили, а хората със сигурност са накарани на сила да вървят по улицата, виж как всички гледат в земята от страх.