От: Какво мислите за бинарните опции?
Начи исках да обобщя:
за 2 седмици съм на плюс около 600$ като цяло, но си е много нерви и хазарт, заради времевия фактор.
Днес съм на +41.50$ от 24option.com и пробвах и форекс просто, еми там съм +68$ без да трепна дори. (паралелно си ги сравних)
Извода лично за мен е, че бинарните опции, както каза колегата blackout са си голямо дърво
Няма да спра да се занимавам с тях, кефи ме хазартния им характер, понякога ми е кеф, ама като сложих 500$ си беше адреналин яко. Във форекса тва го няма
Плюса на бинарните е - адреналина, бързината и ясната сума на печалбата, но най-големия минус е супер големия риск, импулсивността понякога, както и много често, имам сигурно над 100 отворени позиции за тия седмици, края е в някоя корекция и кел файда като тренда си го хванал?!?
Който може да си позволи да губи и не разчита на печалба, аз не почнах с идеята за печалба, просто ми се стори интересно като вариант. Но аз съм много слабохазартен тип, не съм импулсивен и може би за това успях да спечеля, дори въпреки досадния акаунт мениджър, който и днес искаше да ми подскаже и щеше да е тотално неправ, добре че не го слушах
Ще Ви дам примера от преди малко, когато ми се обади (даже трябва да е 2 свещи по-назад всъщност, защото няма как да свърши в и 27, но все тая, пак е някакъв супер косъм или чиста загуба)
Сметнете сами дали ще сте на косъм или направо изгорели? Аз пропуснах тази умряла подсказка, защото казах преди това къде свършват често 10-15 минутките
Ще разцъквам просто за кеф като ми се залага ей така, не мисля да ги тегля парите, макар, че мога да пробвам едни 100$ дали ще ми ги изплатят безпроблемно и за колко време и след това ще пиша.
За сега ще се уча на форекса, вкарах пари и там, само, че повече отколкото на бинарните, щото според мен риска да ги загубя е по-малък, ама ще видим. Ще ъпдейтвам темата с бинарните, защото ще играя до край - докато ги преумножа яко, че да си струва да ги изтегля или докато ги загубя