Имплант - 1000 лева. Моста прецаква още един зъб до този , който липсва. Верно по евтино е , ама в богатите страни слагат импланти - тоест ако имаш парите е по-добрия вариант.
Имплант не се слага на дъвкателен зъб, жената е зъболекар и имам представа за какво говоря, ако е преден зъб съм съгласен, но за дъвкателен напрежението е голямо и няма да издържи дълго
Не мисля, понеже имам да си слагам такъв на кътник. И то при един от най-добрите в България. Съмнява ме, че ако беше така, щяха да го предлагат и правят.Имплант не се слага на дъвкателен зъб, жената е зъболекар и имам представа за какво говоря, ако е преден зъб съм съгласен, но за дъвкателен напрежението е голямо и няма да издържи дълго
На дъвкателен зъб не се слага имплант единствено ако е последен 7-ми, по принцип не боли, но все пак стоматолога преценява дали е удачно мост или имплант и обеснява какви са рисковете. А съм "За" ако можеш да си позволиш парите.
Да, слага се и там ако много иска пациента но не се препоръчва тъй като в близост има нерв. Не е толкова страшно усещането чак както ти го описваш, но все пак е субективно деИ на 7-ми се слага ако се налага(В моя случай помолих доктора на мой риск да го направи).
Не боли ама е гадно защото усещаш всичко, чустваш вкусът на кръвта, чуваш как се завинтва в костта и пр. Понякога лекарите предлагат пълна упойка, но първо е по-скъпо и второ, но по-важно - от всяка пълна упойка умират хиляди мозъчни клетки. Както знаем от уроците по биология мозъчни клетки не се създават, а само умират за разлика от мастните клетки, които веднъж създадени никога не умират
Бъдете мъже и не се лигавете.