http://www.ebay.com/itm/230724515051?ssPageName=STRK:MEBIDX:IT&_trksid=p3984.m1426.l2649
За 7инчово това е най-доброто на пазара от тия китайските, 10ките са малко по - хубави.
Може да ти харесва, но за четене не е добре. Четците с електронно мастило не излъчват никаква светлина и все едно четеш нормална книга. Аз си взех и съм много доволен, даже батерията му държи повече от месец ако четеш всеки ден. Иначе таблет за интернет и разни други глезотии става, но за четене на книги никой не може да ме убеди че е добър.
Я препоръчай нещо, за видин дядо мраз дали ще го намери в последният момент.
Сериозно ли е по-готино от ипада? Аз до сега не съм попаднал на устройство което да птрави четенето на книга по-приятно от това с айпада. Но, може да не съм попаднал на правилното у-во... Сподели да видим.
Я препоръчай нещо, за видин дядо мраз дали ще го намери в последният момент.
Сериозно ли е по-готино от ипада? Аз до сега не съм попаднал на устройство което да птрави четенето на книга по-приятно от това с айпада. Но, може да не съм попаднал на правилното у-во... Сподели да видим.
сериозно са по добри незнам обаче къде да те пратя да идеш да погледнеш някой четец с еинк... можеби в някоя от техноверигите да имат изложени но е съм сигурен