Не каза доволни ли сте от фюрер си. Можеха да спрат Пеевски.всъщност мога да ви кажа как ПП по един или друг начин са свързани с ДПС ... я някой журналист да зададе въпрос на Тодор Тагарев племенника му който работи в НСО колко години е лична охрана на Пеевски Мога и името му да спомена и да се изиска справка от НСО за това
не можеха да го спрат... извади елката и смятай ... на ум не може да го сметнешНе каза доволни ли сте от фюрер си. Можеха да спрат Пеевски.
Не знам докъде се простира невежеството ти по темата, ако изобщо го има, аз доколкото знам, беше гласуван кабинет с мандат на ПП-ДБ, в който участва един министър от ГЕРБ. Днес се гласува предложението Пеевски да влезе в конституционната комисия, която беше гласувана с против от 50 депутата на ПП-ДБ и 8 въздържали се, никой не гласува за. Пеевски беше одобрен, защото от Израждане не се включиха в гласуването, дори да бяха гласували въздържал се, Пеевски нямаше да влезе, тоест го играха "златен пръст", както го игра Волен. Друго неясно ?
Няма такива журналисти вече! Ковида ги събравсъщност мога да ви кажа как ПП по един или друг начин са свързани с ДПС ... я някой журналист да зададе въпрос на Тодор Тагарев племенника му който работи в НСО колко години е лична охрана на Пеевски Мога и името му да спомена и да се изиска справка от НСО за това
и аз с гордост нося Георгиевската лентичка , нещо против ли имаш бе цървуле?
супер ! Изключително съм щастлив , че моя вожд д-р Костадин Костадинов е бил на прием в Руското посолство по случай утрешния празник на Руската федерация! Това означава изключително много за България ! Чувствам се щастлив !"Истинските патриоти"... една снимка е равна на 1000 думи...
Виж файлът 29276
Е не е като да окачиш жълто-синьото лайно на центъра на София, че и на почти всеки град Сигурно си опънал плакат на Зеленски над спалнята и лъскаш на него, че да не те изнасилят орките"Истинските патриоти"... една снимка е равна на 1000 думи...
Виж файлът 29276
Орките да заповядат.Е не е като да окачиш жълто-синьото лайно на центъра на София, че и на почти всеки град Сигурно си опънал плакат на Зеленски над спалнята и лъскаш на него, че да не те изнасилят орките
Петков бил слуга на Американското посолство."Истинските патриоти"... една снимка е равна на 1000 думи...
Виж файлът 29276
Ти виждаш руска намеса, аз американска! Дали САЩ и Русия не работят срещу България?2013 - гатака сваля кворума като не гласува. Прасето е избрано за шеф на ДАНС:
Виж файлът 29291
2023 - вгъзраждани свалят кворума като не гласува. Прасето е избран за член на конституционната комисия:
Виж файлът 29292
Еднакво битие, на руzzко изчадие, създадено с идеята на българите да им се сгорчава живота. Еднакво бъдеще - на кофата на социалния и политическия живот в България, стараещи се да направят някой дребен скандал за внимание, притичващи по манифестации на комунистите, за да ги забележат.
Единственото ново може да е забрана на партията, ако продължат с фашизоидните изтъпления.
Няма как да забраниш партия.Единственото ново може да е забрана на партията, ако продължат с фашизоидните изтъпления.
Анорексията е само една фасада на ДС, нито може да мисли, нито да говори. Именно заради "особата" му е сложен да "върти" парите, за да дразни обществото с привличане на вниманието му върху него. А зад него други дърпат финансовите лостове вече 30+ години. Защо не се усещате не знам.Ти виждаш руска намеса, аз американска! Дали САЩ и Русия не работят срещу България?
Ей осъзнайте се, всички тези псевдо депутати преследват чужди интереси, а Пеевски е удобното плашило!
Виж го как чака жално като на каишка да му разреши Каръдъйъ(не съм сигурен, че се пише така, но той няма да го види) да говори:
Виж файлът 29293
Партия която не отговаря на Конституцията се закрива по закон. Ти само подрънкай още малко фашисткото звънче и седи гледай.Няма как да забраниш партия.
К-динов сам си рита трона, подценява народа.