Какво мислите за партия Възраждане

всъщност мога да ви кажа как ПП по един или друг начин са свързани с ДПС ... я някой журналист да зададе въпрос на Тодор Тагарев племенника му който работи в НСО колко години е лична охрана на Пеевски :) Мога и името му да спомена и да се изиска справка от НСО за това :)

всъщност мога да ви кажа как ПП по един или друг начин са свързани с ДПС ... я някой журналист да зададе въпрос на Тодор Тагарев племенника му който работи в НСО колко години е лична охрана на Пеевски :) Мога и името му да спомена и да се изиска справка от НСО за това :)
Не каза доволни ли сте от фюрер си. Можеха да спрат Пеевски.

• Haha
Реакции: Vbb
Не каза доволни ли сте от фюрер си. Можеха да спрат Пеевски.
не можеха да го спрат... извади елката и смятай ... на ум не може да го сметнеш

Аз не ги следя толкоз, само цитирам:
Не знам докъде се простира невежеството ти по темата, ако изобщо го има, аз доколкото знам, беше гласуван кабинет с мандат на ПП-ДБ, в който участва един министър от ГЕРБ. Днес се гласува предложението Пеевски да влезе в конституционната комисия, която беше гласувана с против от 50 депутата на ПП-ДБ и 8 въздържали се, никой не гласува за. Пеевски беше одобрен, защото от Израждане не се включиха в гласуването, дори да бяха гласували въздържал се, Пеевски нямаше да влезе, тоест го играха "златен пръст", както го игра Волен. Друго неясно ?

Няма такива журналисти вече! Ковида ги събра ;)

• Haha
Реакции: Sky
"Истинските патриоти"... една снимка е равна на 1000 думи...
Виж файлът 29276
супер ! Изключително съм щастлив , че моя вожд д-р Костадин Костадинов е бил на прием в Руското посолство по случай утрешния празник на Руската федерация! Това означава изключително много за България ! Чувствам се щастлив !

Някой е бил е на спявка, жалко че като я изгонят тая тея дни бай мангал ще се чувства изоставен. Ще трябва да научи как се ползва криптиращ софтуер и криптовалути, за да си получава жалката заплатка.

Виж файлът 29276
Е не е като да окачиш жълто-синьото лайно на центъра на София, че и на почти всеки град :) Сигурно си опънал плакат на Зеленски над спалнята и лъскаш на него, че да не те изнасилят орките 😁

Е не е като да окачиш жълто-синьото лайно на центъра на София, че и на почти всеки град :) Сигурно си опънал плакат на Зеленски над спалнята и лъскаш на него, че да не те изнасилят орките 😁
Орките да заповядат.

@Vbb - това ли е ПОСОЛСТВОТО, дето се съвещават с него?

Влизал ли си вътре между другото? Щото аз съм, по работа, и е нема такава мизерия. Навсякъде тоя бял мрамор, все едно сме 1970та... Тоя злобюл, ако не е дошъл изчаткал в България, вече е изчаткал...

Влизал съм и в арабско посолство, там пък е още по-отвратително, баси кича, "златни" детайли, голям портрет на "шефа" на входа...

Виж файлът 29276
Петков бил слуга на Американското посолство.
2 дни по-късно се снима с Мутрофанова. Бахти боклука е тоя копейкин

• Haha
Реакции: Vbb
киу.jpg
Как мислите, дали наш Кирчо не е тук на кристали, а Урсула дали не е правила, преди снимката хубав секс с него?

2013 - гатака сваля кворума като не гласува. Прасето е избрано за шеф на ДАНС:
1686294873791.png

2023 - вгъзраждани свалят кворума като не гласува. Прасето е избран за член на конституционната комисия:

1686294921965.png

Еднакво битие, на руzzко изчадие, създадено с идеята на българите да им се сгорчава живота. Еднакво бъдеще - на кофата на социалния и политическия живот в България, стараещи се да направят някой дребен скандал за внимание, притичващи по манифестации на комунистите, за да ги забележат.

Единственото ново може да е забрана на партията, ако продължат с фашизоидните изтъпления.

2013 - гатака сваля кворума като не гласува. Прасето е избрано за шеф на ДАНС:
Виж файлът 29291

2023 - вгъзраждани свалят кворума като не гласува. Прасето е избран за член на конституционната комисия:

Виж файлът 29292

Еднакво битие, на руzzко изчадие, създадено с идеята на българите да им се сгорчава живота. Еднакво бъдеще - на кофата на социалния и политическия живот в България, стараещи се да направят някой дребен скандал за внимание, притичващи по манифестации на комунистите, за да ги забележат.

Единственото ново може да е забрана на партията, ако продължат с фашизоидните изтъпления.
Ти виждаш руска намеса, аз американска! Дали САЩ и Русия не работят срещу България? :)
Ей осъзнайте се, всички тези псевдо депутати преследват чужди интереси, а Пеевски е удобното плашило!
Виж го как чака жално като на каишка да му разреши Каръдъйъ(не съм сигурен, че се пише така, но той няма да го види) да говори:
българия--.jpg

Ти виждаш руска намеса, аз американска! Дали САЩ и Русия не работят срещу България? :)
Ей осъзнайте се, всички тези псевдо депутати преследват чужди интереси, а Пеевски е удобното плашило!
Виж го как чака жално като на каишка да му разреши Каръдъйъ(не съм сигурен, че се пише така, но той няма да го види) да говори:
Виж файлът 29293
Анорексията е само една фасада на ДС, нито може да мисли, нито да говори. Именно заради "особата" му е сложен да "върти" парите, за да дразни обществото с привличане на вниманието му върху него. А зад него други дърпат финансовите лостове вече 30+ години. Защо не се усещате не знам.

Ако му кажат, че за 3 месеца трябва да стане 80 кила ще отслабне като стой та гледай.

Няма как да забраниш партия.
К-динов сам си рита трона, подценява народа.
Партия която не отговаря на Конституцията се закрива по закон. Ти само подрънкай още малко фашисткото звънче и седи гледай.

Горе