Ами като цяло има много предназначения, някои от които са:и каква му е целта на домейна?
Тоест си струва от сега да се работи по сеото и да се пускат да кажем футболни новини за които да почне да се класира с инвестиционна цел?Да ще струва ако може да се класира за world cup live на световно ниво иначе не струва 2 лв..
тоест тръгнах със същата идея svetovno2026.com и за ен версия worldcup2026.eu ама като гледам съм с 20-30 лева назад и малко загубено времеТоест си струва от сега да се работи по сеото и да се пускат да кажем футболни новини за които да почне да се класира с инвестиционна цел?
Колко ти е бюджета за авторски права и лиценз за онлайн хазартна дейност?Ами като цяло има много предназначения, някои от които са:
1. Предаване на лайф събития около световното по футбол 2026
2. Организиране на лайф залози по време на мачовете
3. Продаване на лайф стрийминг на мачовете срещу заплащане/абонамент
4. Някой по смел може да говори с заведенията които пускат на живо мачовете по време на световното и да пуска промоционални оферти от заведенията. Примерно Гледайте Германия - Англия тази вечер в заведени "Скара и Бира" като към офертата е включена 2 бири и 2 паржоли с картофки за 50 лв в место за 70лв и т.н.
5. Домейна може да се реализира не само на нашия пазар.
И сигурно още други неща могат да се измислят , това е което се сещам на прима виста.
При интерес ние можем да предложим изграждане на платформа по избор на новия собственик.
Не му трябва , има си достатъчно букита за афилиейт.. отделен въпрос е ако има бюджет за хазартна дейност да хвърля пари за този домейн ахахаКолко ти е бюджета за авторски права и лиценз за онлайн хазартна дейност?
Колко достатъчно?Не му трябва , има си достатъчно букита за афилиейт.. отделен въпрос е ако има бюджет за хазартна дейност да хвърля пари за този домейн ахаха
там стратегия ще е друга..
като става въпрос за България само тях признавам лично аз..Колко достатъчно?
Нали все казваш че има само един (Бет365) и всички вече имат регистрации там.
Ти прочете ли целия въпрос или само частта, за която си вярваш, че си запознат?!? Един сайт MFA на залози не те прави експерт в областта. Толкова си далеч от онлайн хазартната дейност, че даже не можеш да си го представиш.Не му трябва , има си достатъчно букита за афилиейт.. отделен въпрос е ако има бюджет за хазартна дейност да хвърля пари за този домейн ахаха
там стратегия ще е друга..
Твойте са къде-къде по-квалитетниАз мисля, че като домейн не става, подобно на домейните на пепо. Пепо обаче ше "напълни" неговите с "контент", та може и да изкара нещо, но аз не съм много сигурен, че ще има световно първенство през 2026-та.
Все още си и събирам.Твойте са къде-къде по-квалитетни
Вече имаш ли продажба, или още ги събираш?
Мисля че съм достатъчно наясно , че за всичко гореизбрано ще му трябват няколко милиона инвестиция.. и ми е ясно че човек който може да инвестира тези пари няма да пусне такава.. тема..Ти прочете ли целия въпрос или само частта, за която си вярваш, че си запознат?!? Един сайт MFA на залози не те прави експерт в областта. Толкова си далеч от онлайн хазартната дейност, че даже не можеш да си го представиш.
It is expected that every company applying for a new Curacao license will pay an application fee of €4,000 and a yearly license fee of €12,000, and companies will also have to appoint key employees to oversee anti-money laundering activities and responsible gambling policy.
Мисля че съм достатъчно наясно , че за всичко гореизбрано ще му трябват няколко милиона инвестиция.. и ми е ясно че човек който може да инвестира тези пари няма да пусне такава.. тема..
Единствения вариант е да пускат афилиейт реклами , да се пускат лайв мачовете чрез ифрейм и то някакви руски , то е ясно че не могат да се организират хазартни игри.. дори да имат пари за лиценз и платформа, ще трябват милиони за реклами.. това за което говориш ти не могат да си позволят къде къде по големи.. така че много добре знам за какво говоря аз..