Жалко..... Не може всички да са красиви като вас.. А пък оня със странния ник, който говори само за пари, също не съм сигурен дали се къпе. Че то през това време може да се изкарат пари. Що да не работя ами да се къпя.
Къде си видял някой да говори за красота? Оставям настрана дебелия гъз на Яшу и че формата на тялото му е тип "амфора", т.е. не се занимава със спорт, което е срамно за един мъж. Просто от него лъха на нечисто, с тая пършива брада и липсващи зъби.Жалко..... Не може всички да са красиви като вас.. А пък оня със странния ник, който говори само за пари, също не съм сигурен дали се къпе. Че то през това време може да се изкарат пари. Що да не работя ами да се къпя.
Най-добре мнението ти да е базирано на факти.
Не съди човек по външния вид. По външния вид никога не можеш да разбереш що за човек е някой, освен да се излъжеш теб самия.
Ако някой няма достатъчно уважение към себе си, че да подържа поне малко хигиена, то тогава няма нужда да разбирам що за човек е въобще.
О, ако тръгна да го съдя по политическите му изяви, сигурно мнението ми ще е още по-критично.
Когато човек не може да каже добра дума, по-добре нищо да не казва.
Аз не съм публична личност и не ме показват по битивито. Като почнат да ме показват, тогава хората ще ме обсъждат.
Колкото до това, че личната хигиена е ограничено убеждение - смех. Пак казвам, не може някакъв некъпан мърльо, неуспял програмист, да го величаете все едно е Господ, щото бил интересен. Такъв човек може да е интересен за петокласници, но за зрели хора....
Изпедерястява се всичко, преди време такива като него са яли бой в казармата.
И тоя е клошар, не искам да ми учи децата пък!
Виж файлът 11638
Всички учители трябва да са с прическа "Уво 77", да са облечени с чисто нова парадна униформа, да стоят в стойка мирно, и да отдават чест на директора! Заги Халил!