С този дребен шрифт не знам кой ще тръгне да чете и да пише.А за набирането на членове..в началото ще трябва ти да се погрижиш за това...малко интриги с няколко профила..спорове и тн.Създадох един форум на обща тематика за нашето ежедневие. Все още няма мнения, във форума, но се надявам да се сдобие с членове. Използвал съм готов шаблон, а самия форум е SMF.
Форума е с обща тематика и по-трудно се намират потребители, които да пишат за това. Днес пуснах една отворена тема, и всеки може да пуска и пише в мненията без регистрация.Ами относителна работа- можеш 100 човека да имаш и 50 да пишат , може 800 да имаш и пак 50 да са активни.Веднъж тръгне ли с интересни теми и спорове,няма да се притесняваш .Трудното е в началото докато ги насъбереш.
Ами били пояснил, какво е по добро според теб?Като видя такъв дизайн и веднага излизам. Смени го с нещо по добро, с тоя дизайн нищо не се разбира.
Аз също не съм дизайнер, но ми се струва, че като е по изчистено е по добре за потребителя, многото цветове натоварват потребителя. Благодаря все пак за мнението.Всяко едно нещо, различно от това. Не съм дизайнер, няма да мога да ти обясня, но като потребител дразни ужасно много, намери нещо по-добро, по WEB 2.0 ориентирано, тия "дизайни" са от 1999