Blinky
Owner
Да. Нали с Уелс и Шотландия.Само за УК ли е в крайна сметка?

Да. За eSim е. Ще го отвора пак да видя. Но такива спомени имам и като го взимах.Имай предвид, че 7а има само 1 слот за карта (физическа), другата е eSIM.
Да. Нали с Уелс и Шотландия.Само за УК ли е в крайна сметка?
Да. За eSim е. Ще го отвора пак да видя. Но такива спомени имам и като го взимах.Имай предвид, че 7а има само 1 слот за карта (физическа), другата е eSIM.
Преди няколко години съм ползвал физическа eSIM и бях доволен, но това бешеТова ли е най-подходящото? И може да се сложи като втори SIM?
аз съм ползвал такива есим и са супер удобни , да подобни програми като тази са, то има над 1000 различни видаНещо такова ли имаш предвид:
![]()
Airalo: eSIM Travel & Internet - Apps on Google Play
Affordable, global connection (eSIM)play.google.com
Честно казано би било добро решение. Някой да е ползвал. Аз малко като хлапак преди първия си път питам.Но от този форум съм научил, че четенето на опитите на други спестяваш много време и нерви. А тъпи въпроси няма като си новак.
![]()
Някой конкретен Апп? За моя телефон не съм стигнал да чета за нещото, което препоръчват и работи добре. Да, и аз знам, че О2е доста голям и е топ в UK.Само да вметнем, че подобни апове няма как да се ползват, ако телефона не поддържа eSIM или няма добавенa допълнително физическа eSIM.
В случая пиксела поддържа фабрично, само трябва да си харесаш провайдър.
аз съм ползвал такива есим и са супер удобни , да подобни програми като тази са, то има над 1000 различни видаНещо такова ли имаш предвид:
![]()
Airalo: eSIM Travel & Internet - Apps on Google Play
Affordable, global connection (eSIM)play.google.com
Честно казано би било добро решение. Някой да е ползвал. Аз малко като хлапак преди първия си път питам.Но от този форум съм научил, че четенето на опитите на други спестяваш много време и нерви. А тъпи въпроси няма като си новак.
![]()
Някой конкретен Апп? За моя телефон не съм стигнал да чета за нещото, което препоръчват и работи добре. Да, и аз знам, че О2е доста голям и е топ в UK.
![]()
O2 (UK) - Wikipedia
en.wikipedia.org
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.glowfishlabs.mobimatter това ползвам аз , за интернет само ако ползваш не се изисква идентификация на юзера, ако ползваш и войс има онлайн съпорт пишеш им за да ти направят онлайн верификация. Изискванията за верификация са въведени от половин година заради закона за тероризма и пране на пари.Кой е топ по твое наблюдение и не си имал проблеми. Ще си сложа един тези дни да тествам.![]()
То не е до апп, а до провайдъра. Там трябва да отделиш време за коментарите.Някой конкретен Апп? За моя телефон не съм стигнал да чета за нещото, което препоръчват и работи добре. Да, и аз знам, че О2е доста голям и е топ в UK.
![]()
O2 (UK) - Wikipedia
en.wikipedia.org
Да, тук вече дали и Апп-а поддържа тази мрежа. Супер. esim.sm изглеждат и най-бюджетни.То не е до апп, а до провайдъра. Там трябва да отделиш време за коментарите.
Тия дето ги предложиха esim.sm, имат добри отзиви.
да винаги гледай отзивите при вяко едно приложение в гугълплей. Има обаче и доста хейт от конкуренцията , важното е да може да отсееш реалните от фалшивите коментари.То не е до апп, а до провайдъра. Там трябва да отделиш време за коментарите.
Тия дето ги предложиха esim.sm, имат добри отзиви.
навсякъде по света подържат апптата включително и в България като ползват и трите мрежиОК, супер. Явно вече си имам какво да правя.
Да, тук вече дали и Апп-а поддържа тази мрежа. Супер. esim.sm изглеждат и най-бюджетни.
Важното е да не се озова където съм тръгнал и да се окаже, че нещо не е ОК. Тук ще видя дали може да минат реални тестове.да винаги гледай отзивите при вяко едно приложение в гугълплей. Има обаче и доста хейт от конкуренцията , важното е да може да отсееш реалните от фалшивите коментари.
ти може най добре да кажеш как е услугата във Филипините където сиСпоред зависи държавата в която ще си. Много зависи. Ако си в Азия - препоръчвам на място да си взимаш на локално ниво карта, има уникални цени - еСим са много скъпи за Азия в повечето случаи, особено за Китай.
За Европа, може и еСим от популярните приложения, разликата там не е голяма помежду им, като цяло важи същото, можеш да си взимаш из по магазините карти - Например за Сърбия (болната тема на българите със скъпия интернет на роуминга) отиваш във всеки един магазин хранителен и си взимаш карта с 50гб за буквално 20 лева.
Поздрави
Точно заради това го пиша. Първия път когато идвах тук преди 2 години си бях взел предварително карта, голямо дърво нещо от сорта на 50 долара.ти може най добре да кажеш как е услугата във Филипините където си