Какво ползвате за карта с интернет извън EU? eSIM

Само за УК ли е в крайна сметка?
Да. Нали с Уелс и Шотландия. ;)
Имай предвид, че 7а има само 1 слот за карта (физическа), другата е eSIM.
Да. За eSim е. Ще го отвора пак да видя. Но такива спомени имам и като го взимах.

има програми за eSim които да ги инсталираш на смартфона си и да си закупиш направо номер от почти всички държави в света. Виж в GooglePlay напиши esim и си изтегли някоя от тях. Може да ползваш само интернет или и едновременно с войс. Няма значение дали смартфона ти е с 1 или 2 сим карти, програмата може да ти инсталира до 4 eSim карти едновременно и да ползваш и своите си физически карти заедно с другите виртуални

Нещо такова ли имаш предвид:

Честно казано би било добро решение. Някой да е ползвал. Аз малко като хлапак преди първия си път питам. :D Но от този форум съм научил, че четенето на опитите на други спестяваш много време и нерви. А тъпи въпроси няма като си новак. :)

Честно казано би било добро решение. Някой да е ползвал. Аз малко като хлапак преди първия си път питам. :D Но от този форум съм научил, че четенето на опитите на други спестяваш много време и нерви. А тъпи въпроси няма като си новак. :)
аз съм ползвал такива есим и са супер удобни , да подобни програми като тази са, то има над 1000 различни вида

Само да вметнем, че подобни апове няма как да се ползват, ако телефона не поддържа eSIM или няма добавенa допълнително физическа eSIM.

В случая пиксела поддържа фабрично, само трябва да си харесаш провайдър.

Както писаха всички, esim е добро евтино решение за дата. Аз съм ползвал BNESIM няколко пъти и работи добре.В УК всички почти ползват мрежата на О2,която е много добра(за там).Купуваш само дата(без войс),а звъниш през WhatsApp, Messenger etc.😊.Ако става въпрос за Лондон, пиши на лични за да те ориентирам в обстановката.

Само да вметнем, че подобни апове няма как да се ползват, ако телефона не поддържа eSIM или няма добавенa допълнително физическа eSIM.

В случая пиксела поддържа фабрично, само трябва да си харесаш провайдър.
Някой конкретен Апп? За моя телефон не съм стигнал да чета за нещото, което препоръчват и работи добре. Да, и аз знам, че О2е доста голям и е топ в UK.

аз съм ползвал такива есим и са супер удобни , да подобни програми като тази са, то има над 1000 различни вида
Някой конкретен Апп? За моя телефон не съм стигнал да чета за нещото, което препоръчват и работи добре. Да, и аз знам, че О2е доста голям и е топ в UK.

Кой е топ по твое наблюдение и не си имал проблеми. Ще си сложа един тези дни да тествам. ;)
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.glowfishlabs.mobimatter това ползвам аз , за интернет само ако ползваш не се изисква идентификация на юзера, ако ползваш и войс има онлайн съпорт пишеш им за да ти направят онлайн верификация. Изискванията за верификация са въведени от половин година заради закона за тероризма и пране на пари.

То не е до апп, а до провайдъра. Там трябва да отделиш време за коментарите.

Тия дето ги предложиха esim.sm, имат добри отзиви.

ОК, супер. Явно вече си имам какво да правя.

Да, тук вече дали и Апп-а поддържа тази мрежа. Супер. esim.sm изглеждат и най-бюджетни.

да винаги гледай отзивите при вяко едно приложение в гугълплей. Има обаче и доста хейт от конкуренцията , важното е да може да отсееш реалните от фалшивите коментари.

ОК, супер. Явно вече си имам какво да правя.

Да, тук вече дали и Апп-а поддържа тази мрежа. Супер. esim.sm изглеждат и най-бюджетни.
навсякъде по света подържат апптата включително и в България като ползват и трите мрежи

да винаги гледай отзивите при вяко едно приложение в гугълплей. Има обаче и доста хейт от конкуренцията , важното е да може да отсееш реалните от фалшивите коментари.
Важното е да не се озова където съм тръгнал и да се окаже, че нещо не е ОК. Тук ще видя дали може да минат реални тестове. :)

Според зависи държавата в която ще си. Много зависи. Ако си в Азия - препоръчвам на място да си взимаш на локално ниво карта, има уникални цени - еСим са много скъпи за Азия в повечето случаи, особено за Китай.

За Европа, може и еСим от популярните приложения, разликата там не е голяма помежду им, като цяло важи същото, можеш да си взимаш из по магазините карти - Например за Сърбия (болната тема на българите със скъпия интернет на роуминга) отиваш във всеки един магазин хранителен и си взимаш карта с 50гб за буквално 20 лева.

Поздрави

Според зависи държавата в която ще си. Много зависи. Ако си в Азия - препоръчвам на място да си взимаш на локално ниво карта, има уникални цени - еСим са много скъпи за Азия в повечето случаи, особено за Китай.

За Европа, може и еСим от популярните приложения, разликата там не е голяма помежду им, като цяло важи същото, можеш да си взимаш из по магазините карти - Например за Сърбия (болната тема на българите със скъпия интернет на роуминга) отиваш във всеки един магазин хранителен и си взимаш карта с 50гб за буквално 20 лева.

Поздрави
ти може най добре да кажеш как е услугата във Филипините където си

ти може най добре да кажеш как е услугата във Филипините където си
Точно заради това го пиша. Първия път когато идвах тук преди 2 години си бях взел предварително карта, голямо дърво нещо от сорта на 50 долара.

Сега втория път си взех локално от магазинче, буквално за 5-6 лева си взех 30гб и даже с някакви вътрешни минути за обаждане. И после подновяването е същото.

Горе