CrAzY-MaST
Well-Known Member
този RAP-INDUSTRY.NET
Какъв сайт мислите, че ще е най-добър и с най-добри приходи ? Говорим за ен и бг версия
Какъв сайт мислите, че ще е най-добър и с най-добри приходи ? Говорим за ен и бг версия
H1pNoTiC каза:Биографии, лирика, клипове, снимки, линк директория, форуми задължително :wink:
ами надявам се да е добреarsenal каза:според мен добре си се ориентирал, някви пикантни статийки клипчета на готини парчета ще ти доведат добър трафик, после има афф програмки за дрежки и такива рап шитове и така
ами зависи каква търсиш платена или opensource, лицензирана или warez :wink:CrAzY-MaST каза:H1pNoTiC каза:Биографии, лирика, клипове, снимки, линк директория, форуми задължително :wink:
и подходящо CMS за тази работа сещаш ли се ?
H1pNoTiC каза:ами зависи каква търсиш платена или opensource, лицензирана или warez :wink:CrAzY-MaST каза:H1pNoTiC каза:Биографии, лирика, клипове, снимки, линк директория, форуми задължително :wink:
и подходящо CMS за тази работа сещаш ли се ?
мда, всичката музика/клипове ще е от youtubeFishy каза:Поздравявам те за идеята, но искам да ти дам един съвет- в никакъв случай не уарезвай музика на сайта ти- няма да има успех
BRAIN_PAIN каза:Аз имам един въпрос
Как смяташ да интегрираш два езика в една CMS система Или ще инсталираш две CMS системи, два форума абе по две от всичко Или си намерил някоя CMS система, която позволява интегрирането на мултиезични сайтове и ако може да споделиш коя е тя