Нещо май гледаме различни форуми. Последните неща, които аз видях, че се продават бяха освен страници и профили и няколко онлайн магазина, но кой каквото видял. Има хора с опит, които когато преценят и намерят желание споделят, особено за проблеми, в които попадат хора в дигиталния свят. Далеч съм от мисълта, че някой ще седне да сподели нещо, което му прави бизнеса, което е нормално, но да подхвърли някой друга троха - да.
Каква точно визия очакваш, като тя е била все една и съща - място, в което да се генерира полезно съдържание за всички нас, не само от гледна точка на икономически съвети, но и от такива свързани с маркетинг, девелопинг, дропшипинг и всичко свързано с онлайн бизнеса. И всеки път ми е било чудно как един човек не намира време да сподели нещо полезно, а намира време да поспори в някоя безумна тема (политика най-често) или да пусне такава тема. Но явно виждаш, че каквато е визията на собствениците, това няма голямо значение, ако трябва да оперираш с определен тип материал.
@bnice , този модел работеше някога. В момента на никой не му пука за одобрението на други, за уважение и прочие. Той си знае, че е №1, въпреки, че е далеч от истината, и това му е достатъчен стимул да тръгва напред с рогата. Имай предвид, че онлайн обществата са отражение на реалния свят. Зависимостта е 1:1, и ако не знаеш въпросните "хитове", поне съм сигурен, че излизаш навън и можеш да станеш част от някоя случка или да преживееш нещо. И мога да кажа, че положението тук е доста по-добре от реалния свят, нищо че може да се скриеш зад ник и да лаеш колкото си искаш.
Ако е толкова за репите, пак ще гледаме за този прословут плъгин. Но съм адски скептичен, защото знам, че една група от хора ще имат да шарят наляво надясно.