Уни, не заслужават да им отговаряш на наглите гробари, нарочно провокират и като изядат псувните започват да се оплакват като п..ки
Блякута почна ми става съмнителен,,, шиса окаже че има някво влечение към унито
Ти себе си ли визираш, щото съм ти болднал.
Дам унито псува и отправя смъртни заплахи, след като се намесва в чужд разговор, подплатен с два исторически факта ...
Префърчат искри ма дане са окажат любовни,,, я незнаю
Префърчат искри ма дане са окажат любовни,,, я незнаю
Иво Инджев номер две. :lol:
В кой чужд разговор съм се намесил бе??? Уляхте темата на най-светлия празник с калъфските си глупости и искаш да стоя и да чертая и аз кръст и да плюя по него ли???
Яд, ме е, че някога си ми бил в фейса и въобще, че съм се държал добре с теб!!!
Аха затова на смъртни заплахи мина супер
За протокола искай от Блинки, моли го да ти даде хронология на постовете да видиш как изтрещя и щеше да разбереш в какви разговори си влизал.
Колега Илиян писа по линия за икономиката, че сме нямали нищо в БГ, аз му отговорих че сме имали икономика и то толкова добра, че сме имали 1500 училища по робството. Това му го писах по линия, че икономика може без държавност, БГ по този период е само една територия с нулева държавност.
Следващият ти пост беше ме цитирал с пост :
Отивай в Турция!!!
И от там насетне изтрещя напълно с една камара обидни думи и заплахи.
Бъди мъж и питай Блинки, да ти покаже - остави ти само да се извиниш, но уви дълбаеш ...
Абе вие да се не обичате нещо??? Да почвам да ревнувам направо, ама няма как да стане!!!
Не искам да говоря с ЕНИЧАРИ !!!
Абе ти да не си в романтична фаза, че само любов и романтика ти се привежда Да нямаш някоя нова изгора
Яз съм селски поет ипо цял ден пиша стихуве на кравите,,, ко искате дави придам някои урок са научите даса пцувате поне ентилигентно в селскостихутворна форма :wink:
Тази тема е перфектното олицетворение за това, което написа @Кирев в началния пост.