От: Какво се с случва с DirectHost
Аз пак да кажа... американските им сървъри снощи бяха даун.... в 2ч през нощта.:lol:
Много непрофесионален хостинг. При първият удобен момент изчезвам от там.
И вече мога да кажа на 100%, Jump.bg са в пъти по-качествени, жалко че нямат американски сървъри.
Май пак има проблем с тях. Миналата седмица също нещо се беше омазало, на домейна ми излизаше друг сайт, нямах възможност да проверя какво става и в следващите 2 часа не знам как не полудях, само си спомням, че махнах ДНС-ите на домейна, че да не соча към друг сайт, като погледнах отново след 2 часа поне всичко бее ок. Сега пак в wp ме пуска камо в индеска и админ панела. Отделно от бая време като си браузвам и ми дава понякога Интернал сървър ерор и трябва да рефрешвам. Сега пък на всяка страница различна от индекса става и не се оправя. В админ панела на хостинга не ме пуска. Получих имейл за някакъв бакъп. Много лошо. Май ще се местя. Аз съм на план от безплатните от успей с нас, ама за тези които плащат много неприятно... Че и в момента трябва да имам трафик, че има събитие което търсят хората ама...
Аз пак да кажа... американските им сървъри снощи бяха даун.... в 2ч през нощта.:lol:
Много непрофесионален хостинг. При първият удобен момент изчезвам от там.
И вече мога да кажа на 100%, Jump.bg са в пъти по-качествени, жалко че нямат американски сървъри.