С други думи, слушаш музика от реклама на ютуб?
Слушам аз... от доста време съм със саундбар на монитора. Който е приличен, ама е саундбар. Не е субуфер. Няма къде да сложа буфера. Знам че от доста време вайфай блутут колонките са доста добри и се замислям. Всъщност колко са добри? Изкарват ли примерно звук на нивото на един добър субуфер?С други думи, слушаш музика от реклама на ютуб?
Ползвайте AdBlock
Иначе трака си го бива.
Не знам какво ти е разположението и възможностите да сложиш такива неща, но работното място трябва да е удобно и приятно. Помисли за това да вдигнеш част от колоните по-нагоре, ако е уместно, а буфера остави долу. Ако е 5.1 съраунд - още по-добре.от доста време съм със саундбар на монитора. Който е приличен, ама е саундбар. Не е субуфер. Няма къде да сложа буфера. Знам че от доста време вайфай блутут колонките са доста добри и се замислям. Всъщност колко са добри? Изкарват ли примерно звук на нивото на един добър субуфер?
Съгласен съм. Човек може да го тества като си пусне радио и го сравни с гледане на клипове. Аз съм човек, който почти е отказал филмите, сериалите, напоследък и новини не следя. Не почти, ами направо почти на 100%. Но музиката се отказва трудно.Не знам какво ти е разположението и възможностите да сложиш такива неща, но работното място трябва да е удобно и приятно. Помисли за това да вдигнеш част от колоните по-нагоре, ако е уместно, а буфера остави долу. Ако е 5.1 съраунд - още по-добре.
От 1995 г. насам, звукът взе надмощие над визуалните ефекти
Сложи си буфер и не се занимавай с глупости, просто му подбери подходящо мястото
Повечето хуманоидни са като мандарини. ...Мандарините в този клип..., за разлика от някои животни, насекоми и растения.