nandibandi
Well-Known Member
Предвид посоката, в която тръгна дискусията, отново стигаме до извода, че авторът на темата не бива да ''гепи'' от Булсатком.
Държавата е на това положение защото масата е проста.
Все повече се убеждавам, четейки коментарите, че това население си заслужава съдбата. Спортът промивал мозъци...да се смееш ли, да плачеш ли. Не, че очаквам нещо по-различно от IT форум...
На въпрос на Виктор Николаев дали изборът на "Грипен"-ите от служебното правителство на Огнян Герджиков е "продукт на определена шайка", Антон Тодоров (депутат от ГЕРБ) отговори: "Много силни думи употребявате. Ще Ви изядат хляба. Вече изядоха хляба на колежката ви. И тя малко така бепе тръгнала в някаква посока, но сега виждам, че липсва столчето й".
Ти как измерващ колко е интелигентна масата? Аз измервам по гледането на футбол. Ти ако измерващ по уменията по футбол - то пак сме на дъното.Какво те кара да мислиш, че в проспериращите държави масата е по-интелигентна?
В северна Америка футбол не се играе
Не мисля така... Все едно шефа на Четири лапи да се прибере вечер и да гледа като озверял кучешки бой по телевизора.
Ниско интелигентните в България се насочват към футбола защото само чрез него могат да се изразят - примерно да се млатят с полицията и с малоумници те подкрепящи противниковия отбор ритнитопковци.
Истината е, че всеки един друг спорт можеше да бъде на мястото на футбола. Просто той е най-малоумен а първото място е само едно
Не мисля така... Все едно шефа на Четири лапи да се прибере вечер и да гледа като озверял кучешки бой по телевизора.
Ниско интелигентните в България се насочват към футбола защото само чрез него могат да се изразят - примерно да се млатят с полицията и с малоумници те подкрепящи противниковия отбор ритнитопковци.
Истината е, че всеки един друг спорт можеше да бъде на мястото на футбола. Просто той е най-малоумен а първото място е само едно
Тоя спор сме го водили и преди и не виждам смисъл да го подновяваме. Аз обичам да гледам футбол, но не съм склонна да се млатя с полицията и с разни хулигани. Ти си предубеден към най-великия спорт, а предубежденията са най-категоричен белег за рехава интелигентност.
Твърде генерални заключения - слагаш запалянко и ултрас на едно ниво. Има фенове дето гледат футбол на телевизора и не се бият ... А и само да ти кажа , че един от тия ритнитопковци взима годишна заплата , дето целия форум да се съберем за цял живот - най-вероятно няма да я съберем.Не мисля така... Все едно шефа на Четири лапи да се прибере вечер и да гледа като озверял кучешки бой по телевизора.
Още по-зле, значи не им стиска. Тия където се бият поне използват футбола за нещо различно от кибичене пред телевизора викайки като озверели, че един ритнал топка и тя паднала...Има фенове дето гледат футбол на телевизора и не се бият ..
Знаеш ли колко ме интересува? То и фолк певиците взимат повече от университетските преподаватели... ако следваме тази логика?А и само да ти кажа , че един от тия ритнитопковци взима годишна заплата , дето целия форум да се съберем за цял живот - най-вероятно няма да я съберем.
Еми аз съм съгласен с тебе. Това, че някой харесва да гледа спорт не го прави слабо интелигентен. Както и обратното.А неймар
Твърде генерални заключения - слагаш запалянко и ултрас на едно ниво. Има фенове дето гледат футбол на телевизора и не се бият ... А и само да ти кажа , че един от тия ритнитопковци взима годишна заплата , дето целия форум да се съберем за цял живот - най-вероятно няма да я съберем.
Да гледаш какъвто и да е спорт е просто хоби - къде тръгна да измерваш интелигентността по това нз. Немците също гледат много футбол - и те ли са прости ?
Христо Стоичков поне като се изкаже и хората говорят , какво е казал - защото знаят кой е и благодарение на такива като него знаят и че има такава страна като България. Ти нали си по интелигентен от всеки футболен запалянко и ритнитопковец защо никой не ти знае името? Ама целия свят знае Меси , Роналдо , Неймар , нали ?Още по-зле, значи не им стиска. Тия където се бият поне използват футбола за нещо различно от кибичене пред телевизора викайки като озверели, че един ритнал топка и тя паднала...
Не стига, че в нито един спорт не може да се търси кой знае колко интелигентност (защото е за физика), но защо точно футбола е събрал почти всички слабоинтелигентни спортни привърженици? (Аз не твърдя, че един професор не може да бъде запалянко... въпреки, че почти всички ритнитопковци са на нивото на циганче от факултета. Христо Стоичков е последния пример с изказването си за Каталуния (малоумник... Ритал топка няколко години и айде това е причина да подкрепя сепаратизъм а.. абе простак, то ако ставаше така сащ нямаше да обучава талибаните да стрелят а щеше да им даде една топка. Толкова ви е евтин спорта колкото и глупав
Знаеш ли колко ме интересува? То и фолк певиците взимат повече от университетските преподаватели... ако следваме тази логика?
Още по-зле, значи не им стиска. Тия където се бият поне използват футбола за нещо различно от кибичене пред телевизора викайки като озверели, че един ритнал топка и тя паднала...