Здравейте,
Възникна технически проблем с интернет свързаността в опорен интернет доставчик. В момента услугите вече функционират, но е възможно да се наблюдава забавяне в работата. Колегите продължават да работят по отстраняването на проблема и след като е решен, всичко би трябвало да работи нормално.
Извиняваме се за причиненото неудобство.
Я стига глупости. И Google се е случвало да падне. Няма интернет услуга, която да не е прекъсвала никога. Въпросът е как реагира доставчикът на въпросната услуга спрямо клиентите си в случай на подобен проблем.
Аз, пък гошко да пада не съм го виждал, принципно когато съм си мислел , че е така се оказва , че проблема е в моя телевизор.
Не знам, но аз чакам вече 30 минути да ми се зареди пхпмайадмина, иначе най-учтиво ми пише (Моля изчакайте, ще бъдете пренасочени всеки момент....) ибах то момент
Здравейте,
Интернет свързаността е възстановена и услугите вече функционират коректно.
Благодарим на всички клиенти за търпението!
нищо не е оправено при мен ако и утре е такаще ви дам линк за сайта миЗдравейте,
Интернет свързаността е възстановена и услугите вече функционират коректно.
Благодарим на всички клиенти за търпението!
нищо не е оправено при мен ако и утре е такаще ви дам линк за сайта ми
За какво ще чакаш до утре като можеш веднага да им звъннеш на денонощния телефон за поддръжка или да отвориш тикет?нищо не е оправено при мен ако и утре е такаще ви дам линк за сайта ми
Супер, поне не се криете....
сега ако ни споделите и какъв е проблема за тази голяма авария....
писах им, сайта ми е брутално хакнат от днес не се отваря и предупреждава за зловреден код вътре лудо, добре че направих копие преди това да стане
Аха, значи проблема е бил в теб, а не при Суперхостинг, само дето ги обвинява напразно. Едно извинение от твоя страна?