Какво става с професията на копирайтъите?

Време е да оставя коментар: изпратих заданието, по което трябваше да пише колегата, разбрахме се бързо и лесно какво точно ми трябва. Темата е специфична, и смея да твърдя, че се е справил доста добре, имайки предвид и обема на текста. Подобно задание IA трудно би реализирал по този начин. Аз съм ползвал услугите на доста копирайтъри от форума, този човек си знае работата, лично аз ще го наемам при подобна необходимост.
Благодаря ти Ники!

Написах ревю на крайният продукт който получих в темата на автора:

Но крайният продукт който получих е повече от задоволителен и в моите очи се справи по-добре от всеки AI интеграция която съм разработвал.

Аз съм доволен от @bgtifo и статията която ми изпрати
Виж файлът 34406Виж файлът 34407
Време е да оставя коментар: изпратих заданието, по което трябваше да пише колегата, разбрахме се бързо и лесно какво точно ми трябва. Темата е специфична, и смея да твърдя, че се е справил доста добре, имайки предвид и обема на текста. Подобно задание IA трудно би реализирал по този начин. Аз съм ползвал услугите на доста копирайтъри от форума, този човек си знае работата, лично аз ще го наемам при подобна необходимост.
Това са отзивите на този етап. Останаха още 2 ревю копита, така че ако някой иска, може да се възползва.

Успех на всички. Хубав й щастлив Великден. Никой няма да Ви изтрие темата, в което съм сигурна. Всичко останало е божа работа.
Бог да бъде с всички нас! Това е най-важно! Приятно посрещане на Великден и вярвайте в Господ!

Това са отзивите на този етап. Останаха още 2 ревю копита, така че ако някой иска, може да се възползва.
ако няма желаещи може да ме повториш 😅
освен ако не съм те засегнал много в темата за домейна за обявите :cool:

ако няма желаещи може да ме повториш 😅
освен ако не съм те засегнал много в темата за домейна за обявите :cool:
Няма никакъв проблем, пиши ми на ЛС!

Само че днес заминавам в провинцията за празниците, а лаптопа ми се развали и съм само с телефон.

Така че най-вероятно след празниците, ако те устройва?

Горе