Какво става с професията на копирайтъите?

Много ги къдриш и нещо не мога да схвана какво ти пали фитилите толкова?

Отношението към Сашка е предизвикано от нея самата - Това първо! Никога не съм си позволила да коментирам колеги, но с нея проблемът е друг - тя си позволява да коментира работата на конкуренцията, при това агресивно, в темите, в които те предлагат собствените си услуги и преди всичко граматически неграмотно.

Ако наистина пробутвах някаква загриженост за ''мнимия клиент'', нямаше да предлагам да го измамим, като дадем фалшиви положителни рейтинги на Сашка.

п.с. Релакс малко, че Сашето пак ще пусне репорт, че темата е спам. ;)
Фитилите ми се възпламеняват като видя тумба народ с едно и също мнение да си пригласят. Особено ако мнението е някакво неоригинално, а поведението е типично стадно.

Винаги в такива случаи ми иде да метна една пиратка по средата на сбирката, да вмъкна алтернативни идеи и т.н. Малко да се пораздвижи дискусията, да се вдигне градуса на емоцията.

Фитилите ми се възпламеняват като видя тумба народ с едно и също мнение да си пригласят. Особено ако мнението е някакво неоригинално, а поведението е типично стадно.

Винаги в такива случаи ми иде да метна една пиратка по средата на сбирката, да вмъкна алтернативни идеи и т.н. Малко да се пораздвижи дискусията, да се вдигне градуса на емоцията.

Ма кажи си, че си търсиш меле, кво го увърташ толкова... :)

Кое мнение е едно и също? Кое е стадното поведение в случая? Ако всички кажем, че слънцето изгрява от Изток, това стадно поведение ли е или констатация на очевиден факт?

Няма да се карам с тебе и то па баш за Александра. Искрено ѝ пожелавам успех - всеки път, във всяка тема, при всяка нейна изцепка го правя. Повече от това не мога да направя. Ти ако мислиш, че с мятане на виртуални пиратки ще ѝ помогнеш - действай! И на теб пожелавам успех. :)

Ма кажи си, че си търсиш меле, кво го увърташ толкова... :)

Кое мнение е едно и също? Кое е стадното поведение в случая? Ако всички кажем, че слънцето изгрява от Изток, това стадно поведение ли е или констатация на очевиден факт?

Няма да се карам с тебе и то па баш за Александра. Искрено ѝ пожелавам успех - всеки път, във всяка тема, при всяка нейна изцепка го правя. Повече от това не мога да направя. Ти ако мислиш, че с мятане на виртуални пиратки ще ѝ помогнеш - действай! И на теб пожелавам успех. :)
Грам не ми е приоритет да помагам на Сашка, ама темата беше някаква по-интересна, а тя като се появи и всички "Ауу, Сашке, пък ти колко си зле!", чак забравиха за неписаното правило да не се правят забележки за правопис.

Темата е за това,че искам да си поправя единият сайт, но никой не ми даде адекватна помощ. Меле тук винаги има, така че нападайте!
тук ти се дава акъл какво да направиш за да имаш успех , но ти не възприемаш ... мислиш си , че с един поддомейн си собственичка на сайт , но си толкова далеч от истината , че няма накъде повече. Кажи ще ти регистрирам един домейн и ще ти го подаря ... и хостинг ще ти подаря, от теб само се иска да си инсталираш един WorldPress и да си оправиш сайта сама.

И какво пречи,че е с поддомейн. Първият ми сайт е с поддомейн и нямам ми проблеми с моделирането на страници. Умни приказки без полза.
проста си и проста ще си останеш за съжаление.... , айде сега помисли и пак пиши.... представи си , че собственика на домейна videourok.com му се случи нещо и не може да си плати домейна или изобщо да го продаде на друг.... ти оставаш с пръст в задника защото новия собственик няма да ти даде поддомейна... освен това СЕО - то на собствен домейн за индексация в гугъл е на 101% по добро от поддомейна

Не съм давала оценки досега и нямам идея тва ''Thread'' какво се прави? Яде ли се, пие ли се... дай едно рамо! :)
Това е интересното, че и при мен, когато се опитам да й дам feedback в полето Thread не ми излиза валиден URL, който да води към темата, където предлага услугите си. Преди ставаше, а сега защо не става, не знам. Аз съм с диоптри, така че най-вероятно нещо пропускам. Нека @Blinky да се намеси.

Това е интересното, че и при мен, когато се опитам да й дам feedback в полето Thread не ми излиза валиден URL, който да води към темата, където предлага услугите си. Преди ставаше, а сега защо не става, не знам. Аз съм с диоптри, така че най-вероятно нещо пропускам. Нека @Blinky да се намеси.
алекс.png

Не знам на нанди, що и пускате файда, тя не е копи райтър!
Хейтете я малко, че само се надува 😁 🤣 🤭 🙆‍♂️

Умишлено ли си ми написал името с малка буква, а??? Момченцее... 🥸

@Димитър Беловеждов повечето мой теми са заключени и май са в кофата или много назад в раздел Freelance.
Ти първо си пипни малко сайта, добави портфолио със статии, поиграй си малко с дизайна и се погрижи за SEO оптимизацията.

P.S.

С тоя поддомейн не знам, докъде ще стигнеш!

Ти първо си пипни малко сайта, добави портфолио със статии, поиграй си малко с дизайна и се погрижи за SEO оптимизацията.

P.S.

С тоя поддомейн не знам, докъде ще стигнеш!
тя не прави разлика от домейн и поддомейн, ако сега я питаш какво е поддомейн няма да може да ти обясни :)

тя не прави разлика от домейн и поддомейн, ако сега я питаш какво е поддомейн няма да може да ти обясни :)
Онова под основния домейн 😂

Горе