От: Какво става с jump.bg
Ай ай и аз одеве протръпнах
Влизам - гледам панда ми вика "нема такъв сайт брато"...Гледам и не вярвам на ушите си, как така нема ма шаврантио!!! Яко рифреш
рифреш рифреш неееема..."прецакан си братле" - продължава да ломоти.. Викам си лелелелее забравил съм да подновя домейна... бегом марш в неймчип! Нъцки, ток и жица валиден поне още една година. Па влизам - нема братче - панда ми се зъби
Ай ай викам си, тия гадове сега баш го налазиха, баш кат тръгнах да го продавам....ША МЕ САБОТИРАТ!!! След малко влизам, ама през гугльо
зарежда на мъка ама рирайта не бачка - сичкото вътрешни линкове уйци...цъкам некъде - рифреш на главната, па къкам - па рифреш (404) па опит - па грешка, опит-грешка - греда! Побеснявам, тия ламери са ли намериха да се ебават, лиги ми течат, очи кат ламя! На мъка се пъхвам през друг браузер, ип, сесия и прочие в админа. Айде с 200 серюрити плъгини, айде нов хтаксес, айде бази, айде бекъпи, галимации... ЗАСПА
Викам си "пак ви бръмнах хакерчета ниедни" :twisted:
След 5 минути "я да видя кат съм сменил всичкото логин, перфикси, микси дали ще бъгва нещо" Влизам - ПАААНДААА "нема такъв сайт брато" лелейй кървясах... Я един бърз пинг: нема никой/нема никой/нема никой/има малко/има леко/па нема/нема/нема....опс - някакво непознато ИП. Втрещих се!
Сещам се за таз тема и захапвам, че може и да има връзка със случващото се. Я един пинг към лошите тогава.... ми познатото нема никой/нема никой/нема никой/има малко/има леко/па нема/нема/нема...
Хех успокоих се
Щом и "враго" нема, значи всичко е ооокей
Тааа верно май е по-добре по нощите да се правят калибристики, че как сме се изшашкали покрай протестите, може някой и удар да получи