Злобей народе. АА прави пари, докато вие си чешете мандаринитеНяма да ви казвам колко ми платиха, защото някой може да получи инфаркт от злоба. Но бързам да ви уверя, че повечето от вас не могат за ЦЯЛА ГОДИНА да заработят такава сума!
Калпак, ти немаш глава за Интернет маркетинг. Изобщо, много ти миришат краката,
за да четеш Апостол Апостолов. Той е голема работа- прочут и богат е, а ти си НИКОЙ И НИЩО!
Тръпна вече в очакване .... Иначе се зачетох в блога му и веднага успя да ме изнерви ... гледайте какви ги е наръсил психопата http://apostapostoloff.blog.bg/drugi/2012/05/28/za-niskite-bylgarski-zaplati.960013
Ей това са тагове. Местните оптимизатори вече могат да се самобаннат от форуматагове: простотия, простащина,
От колко часа!? Т'ва ще е култово и заслужава внимание! :-]
Тръпна вече в очакване .... Иначе се зачетох в блога му и веднага успя да ме изнерви ... гледайте какви ги е наръсил психопата http://apostapostoloff.blog.bg/drugi/2012/05/28/za-niskite-bylgarski-zaplati.960013
Странник, тук се изхвърли малко като че..я на мокър пясък.Много ми е интересно за тоя Апостол - уж не го харесвате, подигравате му се как пише, колко знае, смеете му се на това какво прави и как привлича публика и хора които да го четат... . А всъщност той много добре се е справил с това - накарал ви е да го следите и да четете това, което пише, независимо дали ви харесва или не. Ей това си е супер и трябва да се научите от него: как да накарате тези от хората, които не ви харесват и не ви одобряват да ви четат! Стига сте се оплаквали, че я Гугъл, я Панда или Пингвин ви е ударил сайта. Този който ви чете автоматично си запомня адреса ви и за него няма панди и пингвини...че даже и ще ви прави безплатна реклама и ще ви препоръчва... .
Мноого хляб има да ядете, докато го стигнете.
Аз като не харесвам някой човек не се интересувам от него, не го чета, не ме интересува какво прави/пише. За разлика от всички коментиращи... .
Не можах само да разбера в качеството си на какъв ще участва ... астролог, диетолог, маркетинг специалист или писател Може и нещо друго да е .... не знам