толкова бедни фирми, че нямат пари един домейн да си купят.Ужас!визитки с абв поща, или фирмени, брандирани автомобили или витрини с мейл [email protected]
Недей плака толкова много, ще се оправят хората.Не само са минало, но с тях ще потънат още много други бизнеси, разчитащи на комуникацията си с тази поща. Как ми се доревара като видя визитки с абв поща, или фирмени, брандирани автомобили или витрини с мейл [email protected], чак ми се повръща. И като знам, тия къв спам го ядат, как не им идват някакви писма, как им се губи кореспонденция....плача.
Да, така казаха и за пенсионерите в БГ.Недей плака толкова много, ще се оправят хората.
Аз успях отново да вляза без да попълвам телефон, но от сутринта не зареждаше изобщо.Тези ме убиха. За да си вляза в профила , който имам от 20 години, трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да си попълня телефона. До сега всеки път ми досаждаше да го попълня , но можеше да се продължи без да го попълниш. Вече не може. Ако исках да им дам телефона си , щях досега да съм им го дал. Целия смисъл на този имейл е да има възможно най-малко информация в него и да го давам на места, на които не вярвам много. Тъпото е че , сега трябва да им го дам , защото искам да си прехвърля няколко акаунта , който се оказаха полезни на gmail-а.
abv е силно компрометиран сайт. Повечето българи, който сме си правили мейл в по-отдавнашни години сигурно сме направили по един мейл в абв. Ползва се яко за фишинг, никакви защити, отделно или е в черния лист на някои големи компании или все едно не съществува.. Един от старите ми gmail беше вързан за мейл в абв за въстановяващ, гугъл така и повярва на всичко това. Отделно вече не може и с hover да видиш кой наистина ти е изпратил мейл.Тези ме убиха. За да си вляза в профила , който имам от 20 години, трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да си попълня телефона. До сега всеки път ми досаждаше да го попълня , но можеше да се продължи без да го попълниш. Вече не може. Ако исках да им дам телефона си , щях досега да съм им го дал. Целия смисъл на този имейл е да има възможно най-малко информация в него и да го давам на места, на които не вярвам много. Тъпото е че , сега трябва да им го дам , защото искам да си прехвърля няколко акаунта , който се оказаха полезни на gmail-а.
Да, и аз успях да вляза. Явно правят някакви промени или по-погрешка са пуснали ъпдейта по-рано. За по-сигурно прехвърлих всички акаунти, които се оказаха читави, към gmail-a, а abv-то ще продължа да си го ползвам за неща, които ми изглеждат подозрителни и не ме бърка да загубя достъп до тях, ако решат да ми поискат пак задължително телефон. Като идея не е лошо да има верификация, чрез смс за сигурност, но екипът на абв вече са показали, че не се справят особено добре, с опазването на информацията на клиентите си и не искам да им давам телефона си.Аз успях отново да вляза без да попълвам телефон, но от сутринта не зареждаше изобщо.
Може да съм аз, на мен ми се случи, но си я върнах. Разбира да събирам спама на нета, то за друго не става. И на мен не са ми искали телефон. Точно на тия ще си дам телефона, дето мейлите им ходят с банери в подписите.на мен никога не са ми искали телефон, за нови регистрации вече искат, ако ще правят такава промяна би трябвало да пратят мейли, да не би да не си влизал отдавна и затова да са ти искали телефон, тука скоро някой се оплака, че ако не влизаш 6 месеца и направо го закриват профила