http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=39769
?
Темата нямаше да се заключва, пък се заключи? Може ли малко повече информация
?
Темата нямаше да се заключва, пък се заключи? Може ли малко повече информация
Ако си бе направил труда да прочетеш правилата на форума, щеше да знаеш, че тук такова нещо като анонимна репутация няма. А дали ще има аргумент/и към нея, е право на даващия репутация.Благодаря за лошата, анонимна и неаргументирана репутация, сигурно съм казал много лоши неща ...
И защо се мълчи досега?Много отдавна този случай е приключил и е получил резолюция, като документацията е надлежно предоставена на администраторите на този форум.
И защо се мълчи досега?
Въпроса е както към спорещите страни, така и към админите на форума.
Rdesign, няколко други хостинг компании съм ползвал, от средата на миналата година съм при ICN и мога да кажа, че съм повече от доволен и от хостинга, и от съпорта, и от цените! Приятели са ми ги препоръчвали и те също все още си държат на тях. Така че според мен това, което се случва тук, е чисто и просто опит за съсипване на имиджа във форума на тази компания... Аз също очаквам с интерес отговора им й резолюцията по случая. ///off: Благодаря за лошата, анонимна и неаргументирана репутация, сигурно съм казал много лоши неща ...
Приятелю, нацвъкали са ти червено сигурно защото постовете ти много приличат на този:
Естествено, ако не съм на тяхното мнение, пичовете с повече постове ми нацвъкват червеното и ставам платен коментатор А аз просто отговорих на теб, който твърдеше, че доволните от ICN едва ли не били ползвали само тях и не можели да направят сравнението. Както и да е, форумът понякога е полезен за четене, но това затворено и хейтърско субобщество в него ме кара да се въздържам от участие.
Привет,
Много отдавна този случай е приключил и е получил резолюция, като документацията е надлежно предоставена на администраторите на този форум. Същото така от доста отдавна се води диалог с потребителя публикувал въпросната тема. Дори тази седмица в понеделник имахме уговорка да обменним кореспонденция, но навярно е бил възпрепятсван.
Ако някой има нужда да получи повече информация може да ни пише на ЛС
До колко забелязвам самия @ReminD ни потърси на ЛС относно ситуацията, като се бе запознал подрбоно с всички факти и бе говорил с потребителя създал горепосоената тема.
Естествено, ако не съм на тяхното мнение, пичовете с повече постове ми нацвъкват червеното и ставам платен коментатор А аз просто отговорих на теб, който твърдеше, че доволните от ICN едва ли не били ползвали само тях и не можели да направят сравнението. Както и да е, форумът понякога е полезен за четене, но това затворено и хейтърско субобщество в него ме кара да се въздържам от участие.
И защо се мълчи досега?
Въпроса е както към спорещите страни, така и към админите на форума.
Както написаха, на админите им бе казано, че случая е решен и двете страни са стигнали до някакво споразумение. Ако има развой, нека да се каже и да се напише до къде са стигнали по случая.