madgooglebot
Well-Known Member
От: Какво ще направя ако спечеля 1 милион лева!
Чичо далЪсе, спри гпупавите теми, стига излагал генерацията
Защо да е излагане ?
За мен е свежо да седна да почета как мислят хората. Не само далаверки за по 10-20 лева, кой кой излъгал, кой хейтнал и прочие.
Аз следя темите на Даласа с огромен интерес, защото всичките му теми са предприемачески
хах надай се бг да ти плати нещо..и 3 милки да вземе, тогава просто отива в това другото измерение, на "избраните" ахаха, един вид се самозабравя кой е, от къде е тръгнал и на къде отива. Прост пример с един пич, дет използва форума за явна реклама, ама до сега и грам не се е сетил да ви предложи прехвърляне на .бг (сещаш се вече), аз бих го направил 1000 пъти вече
Аз го разбрах вероятно щото след 16 часа на компа само друг седял 16 часа компа може да те разбере имаме една от най изтрещялите професии дори и да я упражняваме като бизнес....
ама бг не ни трябва, иначе той го продаваше тук ама тогава не беше взет адекса за да го пишем на фирма и беше е обременяващо това бг
Името на форума е игра на думи Предприемач.ком => Предприемач дот ком - Форум за дот ком предприемачи
предприемач.бг => Предприемач дот бг - Форум за дот ком предприемачи
не звучи толкова добре, ясно е че дот ком версията е по добра щом за дот ком предприемачи става на въпрос... дот бг много по трудно би го свързал някой с дот ком предприемачи като бранд... та такива ми неща името от самото начало е замисляно .ком бранд и игра на думи затова не е взето бгто
не държа на почерпката ама все пак ако се сети някой след като е станал милионер ще е готино така и така подсетих за джакпота...
Мойте уважения, Даласа се изказва по-добре.
Не ги разбирам тези енигматически изказвания, ама ако е нужен някакъв код за дешифриране, ша са опитам да са понапъна малко да ви схвана Мисълта