dintronix
New Member
От: Какво ще получа за 480 лева и къде бъркам
Според мен Милойков е длъжен да направи поне първоначалното задание, но трябва те да си го уточнят, защото там е най-големия спор
И след това ако госпожата иска нещо друго допълнително изпълнение, трябва да направят нова договорка и за това
Но ми е гадно да чета такива теми, защото едно малко недоразумение може да предизвика скандал
Не е ли по-добре да се изчистят недоразуменията и да има реален резултат за потребителките на нефритени яйца :wink:
Много точно казаноМай и двете страни имат кусури. Обаче е взето капаро, така че трябва да се свърши докрай. ВМ ще не ще трябва да довърши проекта иначе дължи капарото в двоен размер. Женският Бъгс Бъни може и да се откаже и да изгуби 200лв или да рискува и да си доплати за нещо си. Но господин професионалиста не може ей така да каже отказвам се ама и капарото ще задържа щот съм се нервирал...не може така братко, поел си професия с хора, а такива има всякакви, така че ще си носиш кръста.
И двамата трябва да направят компромиси, но това как ще се разберат за първоначалното задание е най-важно, защото от там тръгват неяснотите и взаимните претенцииИ като е взел капаро, а тя отказва да плати останалата сума, трябва да го довърши само за капарото ли? То служи точно за това, за гаранция. Ако клиентът се откаже, капарото не се връща.
Според мен Милойков е длъжен да направи поне първоначалното задание, но трябва те да си го уточнят, защото там е най-големия спор
И след това ако госпожата иска нещо друго допълнително изпълнение, трябва да направят нова договорка и за това
Но ми е гадно да чета такива теми, защото едно малко недоразумение може да предизвика скандал
Не е ли по-добре да се изчистят недоразуменията и да има реален резултат за потребителките на нефритени яйца :wink: