имах 2 оферти и избрах двойно по-скъпата. Не съм се пазарила.
айде прасни го тука спеца и да се приключва драмата
И между другото гледа се високия iТrader, а не репутацията, защото репутация може да имаш и за това, че си много готин и забавен, ама като си готин и забавен това не значи, че си кадърен.
Не, всички ще си редактираме мненията :lol:Пичове, ако кажа кой е човека, нали всеки един от Вас ще застане ли зад мнението си, че сайта е дърво? Дори и ако въпросния член му е приятел?
Кажи ми сериозно какво още мога да сложа на този сайт, колко струва, как ще ми помогне това за бизнеса и е много вероятно да си го поръчам от теб.Ако не кажеш кой е човека, ще ти прасна и аз червена репутация. Иначе, много ясно, че е работа на клиента да знае какво му трябва. Особено, когато търси евтини решения.
Ако не кажеш кой е човека, ще ти прасна и аз червена репутация. Иначе, много ясно, че е работа на клиента да знае какво му трябва. Особено, когато търси евтини решения.
Досега бях през телефона и се извинявам за кратките отговори. Да, не знам всичко, не мога да знам всичко, искам да платя на някой и той да ми свърши работата. не съм се пазарила нито стотинка. Темата я пуснах, за да ми се отговори на въпросите, не за да очерням човека. Благодаря, че ми казахте какво е задание, защото моето явно не е било такова. Моля, нали не очаквате, че е работа на клиента, да знае какво е задание и как трябва да е направено?