Викаш така и така мислят, че няма да станат богати, поне да не им даваме шансове за това. Май май така излиза.Кажи кои са песимистите, че да им плащаме по-малко като се налага :lol:
Аз лично съм доволен от статистиката. Каквото и да си говорим %-та на оптимистите е сравнително голям, в сравнение с този на хората, които реално не вижда светло бъдеще за себе си или са се избазикали, като се надявам да е второто де.
Аз си мисля, че са оптимисти, защото е и по-лесно и по-приятно. Никой не иска да има негативно виждане за бъдешето си. Или поне с такова впечатление съм останал аз де.Оптимисти са щото са млади...
с времето оптимизма си заминава, като ерекцията, а песимизма започва да избива като косми от носа и ушите...
Няма лошо ако не си успял да станеш милионер,
лошото е ако си имал шанса да станеш такъв и си го изтървал...
понеже всеки лев има своето отражение като нещо материално - чаша, стол, самолет... може да приемем че парите са нещо като константа на национално ниво. От тук следва че ако един човек има повече пари това означава че друг има по-малко. Иначе казано стремежа да подобриш твоя начин на живот е стремеж да влошиш нечий друг живот. Всеки по-богат от нормалното трябва да бъде обявен за престъпник заради нещастието което е донесъл на останалите хора