От: Какъв курс на Етиопската драхма към Еврото предвиждате след като изгонят Циганите
Това и казах
най-накрая некви инвестиции за 3 години, от Герб явно се сетиха че идат избори та и активност та и капитали от катар идват
Все пак е нещо, че хептен за нищо не стават. Ами реално нямам сравинтелни данни за другите страни, но голям отлив има и при тях - това успях намеря
цък
Съгласен съм че нищо не направиха, а след дъжд качулка, но и аз никва вяра нямам в нито едно правителтво - Леля Меркел за последните няколко месеца е хептен като Бойко, фурнаджийка лопата, днес чета искала да се пуска реферндум за Гърция дали да са в ез, а преди 6 месеца свалиха Папандрео щото това искаше, губи власт в големите си териорий и вече на популизъм го удрят - в смисъл ти като си инвеститор и видиш че навсякъде гори няма си оставиш парите дори и да ти казват колко всичко е ок, а мога дам редица примери как всичко бе ок и погром.
Този ръст в ПЧИ си бе невероятен и не знам кога ще видим такова, но тогава особено по времето на 3ните всичко бе спокойно - не извинявам с нищо Герб, те са там да управялт в добри и лоши моменти - е поне и една добра новина видях че сме на излишък на месечна база за първи път от 2009 януари, като изключим това и някой друг килиометър магистрала и някой друга комунуална услуга, никви ги няма.
Проблема ни е за мен че нямам никвака парична политка, това си е голяма спънка, само затова и факта че по силно ще се контролират доста институции, си заслужава да сме в ЕЗ.
В момента дори си мисля налея малко в БФБ има такива компании просто си плачат, но как да влзена ми кажи - след месец гърция като барне Ципрас и фалита е в кърпа вързан, Испанците яко ги дъни дълга лихвите им разстът на ДЦК както и на италиаците, всички ни пазари ще ги отсфирят, това като външни фактори а вътрешни структората ни в БГ а и БФБ(не съм сигурен това което се пише по счетовните книги правилно ли е, силен мажоритар, никво инфо за развиеите на компаниит и т.н) те и тези инвестции бяха наляте в кредити, ВЕИ и НИ борсата бе дръпнат от това за тези години, в момента тука няма и какво му влизаш, най-добре е да приватизират борсата ни в най-скоро време някой голям оператор, просто капитала бяга и ти би бягал и би държал кешовица. Въпрки тези вътрешни проблеми при добри външни фактори може и да склоня, но уви сега ако ще се влиза риска за загуби е голям. В момента ни чака голяма буря от лайна в ЕС, и накрая всички ще го отнесем. Доста показателно бе ИПО-то масата иска инвестира в нещо, което е много обещаващо, но решениета им се базират на чужди мнения не на факти и това е жалкото, и именно тука големите правят парите от плявата, винаги е било и ще е така